Modeme Giren Kişi Şahsın Hangi Bilgilerine Ulaşır
-
Başlık Açık Nettir arkadaşlar lütfen bilgisi olanlar yazsın benim için çok önemli modemimde bir aralar şifresiz dolaşırdum nette biri benim modemime girse arayüzüne hangi bilgilerime ulaşabilir kullanıcı adım tel numarama ulaşabilirmi ?
-
-
ajan1111 biliyorum ama oradaki cevap tatmin edii olamadı forumdan bulutbey hiç bir şekilde bilgilere ulaşılamadığını anlattı modem arayüzüne girdiğinde sadece mac e ulaşabildiğini söyledi ama ben genede merak ettim
-
yaz şifreni gir modemine ne görüyorsan şifreni değiştirmediğin zamanda giren olası şahıslarda aynı şeyi görmüşlerdir. kullanıcı adını ve şifreni bulabilirler. Ben modeme girdikten sonra kullanıcı adındaki ismi soy ismi ttrehberden arattırıyordum. Şifre telefon numarası oluyordu bazen. Yani telefon numarasına ulaşabiliyordum. Daha sonra tel numarasını googla yazıyordum. Denk gelirse bi sitede bi yerde kayıt çıkıyordu ya da adamın adını yazıyordum denk gelirse o da çıkıyordu. Yani bunlar olmuş olabilir, tabi olmamış da olabilir. Ama kota bilgilerine girdilerse orada ip adresleri kaydediliyor. Çok önemli bir şeyse bu savcılık olayları var öyle bulunabilir. hadi kolay gele.
-
birşeylerde ben yazmak istiyorum..
meselağa modemine girdim.. orada user zaten genelde senin ismin oluyor.. gelelim şifrene.. üstüne mausu tutunca şifreyi gösteren proğramı herkez görmüştür.. o noktalı şifrelerin neler olduklarını öğrenebilirsiniz bu şekilde.. neyse ismi öğrendik.. bu isimdeki kişileri her şehirden arıyoruz.. 118 i arayarak örneğin ankarada xxx xxx isimli kişinin tel nosunu öğrenmek istiyorum gibi.. ( %100 çıkacaktır.. ) sonra bu adamın ismini ve telefon numarasını buldukdan sonra sıra bi proğram vardı evdeki arşivimde kaldı ev telefonunu yazınca ev adreisni gösteriyordu onunla ev adresini öğrenebilirsin.. sonra bilmiyorum adamla ilgili devam ettirilirse işlem ohoo birsürü bilgiye çeşitli yöntemlerle ulaşılabilir.. aklıma bunlar geldi ama daha tc no felan kolayca bulursun bu bilgileri...
-
Sen SaLaK olmadıgın surece bısey olmaz..
-
Bişey olmaz ardeşim takma kafana şifrele birdaha ugraşamasınlar engel olmuş olur en azından :D
-
hocam isko ile bi alakam yok yaw :S
scorpix is iskorpitx birbirine benziyor olbilir ama banane o şarlatandan a.q
benim evdekinde ismim+soyadım1919 yazıyordu adsl ismim :)
-
Kesinlikle ulaşabilir.Mesela ben cok basit olan router2 den kullanıcı adı ve şifresi olan admin admin den modeme bağlandım,buarada kablosuz sömürüoz :)neyse daha sonra disconnect yaptıgın zmn modemden snin adsl kullanıcı adın ve şifren gözükür,tabi şifre yıldızlı olduğu için bunu öğrenmek için asterisk adlı prg kullanarak şifreyi öğrendikten sonra,ttnet.net e gir ve adsl bigilierine modemden bulduğun kullanıcı adı ve şifreni kullanarak öğren,ztn telefon numarası var en önemli bilgi olarak ,eee artık daha sonra onunda kime ait oldugunu bi şekilde öğrenirsin :).....
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------Başlık Açık Nettir arkadaşlar lütfen bilgisi olanlar yazsın benim için çok önemli modemimde bir aralar şifresiz dolaşırdum nette biri benim modemime girse arayüzüne hangi bilgilerime ulaşabilir kullanıcı adım tel numarama ulaşabilirmi ?
-----------------------------
bahsettiğin şifre modem şifresi mi yoksa kablosuz ağ şifresi mi?
eğer modem şifresinden bahsediyorsan senin bilgilerinin görebilir mesela ttnet kullanıcı adını görebilir bh2121234567@ttnet biçimindeki kullanıcı adından telefon numaranı öğrenebilir daha sonra 118 den numaranı verip kullanıcı adının başındaki bh harflerinin anlamını öğrenebilir. (kişinin adı soy adı) bu bilgileri temin edebilir sadece birde adsl şifreni öğrenebilir. ki adsl şifreni bildikten sonra 118 e telefon açmasına bile gerek yok ttnet kote sistemine bağlanır ad soyad yazar orda zaten.
çok azimle sıçarsa ve ttnetde dayısının oğlu halasının kızı çalışıyorsa senin kişisel bilgilerinin tamamına ulaşabilir (adsl'in bağlı oldu telefon hattı kimin üzerineyse onun bilgilerini)
wireless modem şifresi ise hiçbirşey olmaz sadece hattın kotalı ise kotanı tüketmiştir : )