Modeme Kamera Bağlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar evde superonline nın fiber modemi var ve modem usb cıkısa sahip. ben bu modeme dısardan izleyebilmek için bir kamera baglamak istiyorum. Ip kameralrın fiyatları biraz yüksek bunun başka bir yöntemi var mı? İp kameera dısında normal kamera baglayıp herhangıbır yazılımla bunu cozebılırmıyız?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    işini görücekmiş gibi duruyo http://www.tahribat.com/Forum-Coklu-Webcam-Goruntuleyici-Program-137364/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    köpeklere fısıldayan adamı biliyodumda hiç aklıma gelmemişti. Sağolasın birde e-book bulursam çok iyi olacak özellikle husky tarzı inatçı köpekler içn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

??? TBT de bi sapıtma mı var :)

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

clogu bunu yazdı:
    -----------------------------
    köpeklere fısıldayan adamı biliyodumda hiç aklıma gelmemişti. Sağolasın birde e-book bulursam çok iyi olacak özellikle husky tarzı inatçı köpekler içn
    -----------------------------

eöh :D

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Obaaa:D:D:D konunun silinmesine rica. Mesajlar karışmış. Ama nasıl oldu hiç anlamadım. Ben bu konuyu daha önce açmıştım.:D:D::D:D:
Toplam Hit: 2757 Toplam Mesaj: 6