Modifiyeli Traktör
-
Biliyorum bilişim forumu ne kadar alakasız olsada tarımla da az bucuk ilgilendiğim için paylaşmak istedim.Amca/Dayı artık ne derseniz diyin güzel şey başarmış.evet belki hazır parçalar kullanmıştır fakat çok akıllıca hareketler yapmış mesela o pulluğun sağa sola yatması veya dikeyliğini ayarlayan hidrolik sistem ( bildiğim hiç bir traktörde göremedim , vardır belki ama 200bin'e kadar hiç bir traktörde görmedim )
http://www.youtube.com/watch?v=vahX_QLxpJo -
sen bu aletlerle ilgileniyosun gibi geldi bana :)
zamanında da dikkatimi çekmiştin :) -
MustyKTE bunu yazdı
zamanında da dikkatimi çekmiştin :)şunun gibi bişi mi hacı
-
MustyKTE bunu yazdı
zamanında da dikkatimi çekmiştin :)kullanmayı izlemeyi basit teknik detaylarını öğrenmeyi seviyorum :D
-
Daft bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
zamanında da dikkatimi çekmiştin :)şunun gibi bişi mi hacı
hı hı :D
-
Hala mobilde kayma var emenike....
-
Her sene Konya da tarım fuarı var hocam bu tarz şeylere ilgin varsa mutlaka uğra ben kendim de konya dayım her sene giderim ama hep aynı terane en azından bana öyle gelmeye başladı benim sülalenin yarısı çiftçi mesela benim dayı 3 senede bi gider fuara traktör yeniler böylede zalımlar yani çiftçinin işi bitik diyenlere inanmayın yani :-F
-
piiiranha9242 bunu yazdı
Her sene Konya da tarım fuarı var hocam bu tarz şeylere ilgin varsa mutlaka uğra ben kendim de konya dayım her sene giderim ama hep aynı terane en azından bana öyle gelmeye başladı benim sülalenin yarısı çiftçi mesela benim dayı 3 senede bi gider fuara traktör yeniler böylede zalımlar yani çiftçinin işi bitik diyenlere inanmayın yani :-F
ben aydında gidiyorum zaten hocam bilgim var konyada falan ama uzak bize bursaya falan gitmeyi düşünüyorum bu sene :) çiftcinin hali şöyle bitik mazot çok para ve bizim çiftciler köyde 1 si yeni traktör alırsa hepsi alıyorlar e doğal olarak batış.
-
EnesErgun bunu yazdıpiiiranha9242 bunu yazdı
ben aydında gidiyorum zaten hocam bilgim var konyada falan ama uzak bize bursaya falan gitmeyi düşünüyorum bu sene :) çiftcinin hali şöyle bitik mazot çok para ve bizim çiftciler köyde 1 si yeni traktör alırsa hepsi alıyorlar e doğal olarak batış.
:D hocam bi an bizim köylü olabilme ihtimalin var mı diye düşündüm dediğin şeyin aynısı bizim burda da oluyo hiç biri altta kalmaz biri john dree alsa köy yeşile bürünür yani o derece
-
baristbt bunu yazdı
Hala mobilde kayma var emenike....