Modiodall Kullanan Veya Bilgisi Olan
-
merhaba arkadaslar öss ye hazırlanıyorm gece uyumam lazım veya 3-4 saat uyumam lazm internet ilac arastırdım uyumamak icin modiodal buldumda sizin birbilginiz varmı kullanan arkadaslar varmı ?
-
sen önce pc i hayatından çıkar ! Saçma sapan ilaç isimleri aramak için ne kadar vakit kaybettin o zaman zarfında rakiplerin kaç soru çözdüler ve senden ne kadar öndeler acaba? Kendini kandırmaktan vazgeç artık !
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
sen önce pc i hayatından çıkar ! Saçma sapan ilaç isimleri aramak için ne kadar vakit kaybettin o zaman zarfında rakiplerin kaç soru çözdüler ve senden ne kadar öndeler acaba? Kendini kandırmaktan vazgeç artık !
-----------------------------
vazgecilmior işte cıkmıor:=) en azndn gece calisaiblrm -
hocam onun içinde azgınlaştırıcıda var gecenin bir vakti enerjine sahip olamaz duvara saldırırsın..O tedavi ilacıdır uyumayacaksında ne olacak vucut harcadığı enerjinin hertürlü iadesini isteyecektir..düzenli bir uyku hayatı benim bir görevim var sorumluluğuna eriştiğin zaman günde 2 saat sana fazlasıyla yeter..sadece beynini buna alıştırman lazım..
-
Hiç gerek yok hocam modiodala. Bi arkadaşım kullanıyodu ders çalışmak için ama adamı mal gibi yapıyor. İlaçla uyanık kalsan bile anlama kapasiten %25 olur en fazla.
Bunun yerine uyku süreni kendin azalt. Her gün alarmı 4 dakika geri al. Bu şekilde ben uykumu öss zamanı o kadar çalışıp yorulmama rağmen 5,5 saate kadar düşürebilmiştim.
-
uyumamak yerine verimli çalışmak çalıştığın sürenin verimini arttırmak , dinlenme zamanının verimini arttırmak öss, sınav dönemi gibi maraton süreçlerinde daha etkili bir yöntem kesinlikle. saatlerce kitabn başında oturup yorgunluktan kendini harap ederek ancak çalışmış olmaya dair vicdanını rahatlatırsın.
tecrübe ile sabittir ki, çok çalışmaktansa etkili çalışmak daha makuldür. iğneyle kuyu kazmak yerine aynı kuyuyu kürekle 1 saatte işmakinasıyla 2 dakikada kazarsın. ist dan ankaraya yürüyerk gitmektense , ters yönde 15 dakka yürüyüp trene binersin yani bazen yeterince dinlenmek çalışmaya çalışmaktan bin kat daha iyidir.
dikkat toplamak ve zihin yoğunluğu sağlamak için nootropil diye bi ilaç var bide solgar ın sınav serisi ilaçları var vm2000 , omega3 gibi onları kullan rahat edersin
-
modiodal kan dolaşımını hızlandırır enerji açığa çıkarır saçma bir ilaçtır pasif hastalarda
yada anksiyete bozukluklarında kullanılır ayrıca pahalıdır madem ilaç kullanacaksın
pharmaton al vitamin habıdır dikkati arttırır anlama oranını yükseltir uyku olayını artık
sen düzene koyarsın
-
bu isler internetten arastirmakla olmaz,kaldi ki bunyenin gercekten bi sorunu varsa veriliyo bunlar.modiodalin etkisi 12 saat,ritaline gore daha uzun sure etki ediyo.(ritalinin etkisi 3 saat suruyo ve bitince insan tekrar almazsa cok yorgun hissediyo)
bunun yaninda fiyati 120 milyon gibi biseydi.onemli olan uyumamak veya az uyumak degil,onundekini kisa zamanda anlayabilmek ve uygulamaya koyulabilmek.bu da senin calisma disiplinin ve pratiginle ilgili.yani gercekten ihtiyacin oldugunu dusunuyosan almadan once doktora gitmelisin.zaten elli tane yan etkisi var seker degil bunlar.