folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Molten-Wow Oynamak İstermisiniz (LK-Cata Realm)

Molten-Wow Oynamak İstermisiniz (LK-Cata Realm)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

selamlar, bir süredir (2-3-4 ay oldu heralde) wow oynuyorum. daha doğrusu oynuyoruz 7 arkadaş. ama görüldüğü üzere private serverda oynuyoruz biz. çok düşündük orjinal alsak mı diye ama şimdi okul mokul varken daha private böyle zevkli giderse orjinalde tam bir nerd oluruz diye geçmedik :D. neyse oynadığımız serverın sitesini veriyim

www.molten-wow.com 

7 tane lich king realmi ve 2 tane catalysm realmi mevcut. online bakımında lk realmler 4k kullanıcı , catalsym realmler 4.5k kullanıcıyı destekliyo yani bu eğer oynadığınız serverda online kullanıcı sayısı diyelim 5k ise ise siz 1001. olarak sıradan oyuna girmeyi bekliyosunuz tabi bu öncedendi. catalsym realmleri açıldıktan sonra biraz lk oyuncularında azalma yaşandı. bu yüzden sıra olmuyo artık. ama serverlar hala 3k üzeri kullanıcı mevcut.

neyse biz lordearon realm'inde oynuyoruz. 1x blizzlike realmi. Düşünürseniz 1x realm açmak için bunu destekliycek kadar buglar fixlemek gerekiyo. aynen öyle durumda lk serverları. bütün bg ve arenalar çalışmaktadır. geçen gün globalde 3k quest yapmış adamın arşiv linkini gördüm. he 80 olmak için 3k quest yapmaya gerek var mı yok ama adam inanmış kasmış :D ve 9k arşiv puanı kazanmış adam linkide gördüm. 

lordearon'da ally kısmındayız 7 yakın arkadaş olarak kurduğumuz "seven" guildi var. guild içinde herkes farklı meslek ve role kastığı için raidleri yapabiliyoruz ama tabi 7 kişiyle 10men ve 25men raidleri yapmak sıkıyo biraz dün mesela icc'de bql'de kaldık bugün devam edicez eğer yabancı elemanlar dediğimiz saatte oyunda online olursalar :) eğer gelmek istersiniz burdan veya özel mesaj atarak benle iletişime geçebilirsiniz. 

ek olarak oyunda donate sistemi var buna karşıysanız belirtiyim. he ama donate karakter yapmak yaklaşık 250türk lirasına denk geliyo. sterlin üzerinden donate alınabildiği için yabancılar içinde kasan bi durum he alan varmı var tabi arada rastlıyosunuz. oyunda kesinlikle full pvp ruhu yoktur. pve üzerine kurulmuş guildler bile vardır. 

neyse gelmek isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

lich king orijinal keylerini 39,90 TL'den verebilirim düşünürseniz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

blizzard wowun 7. yılı diye cdlerin fiyatlarını zaten düşürdü ilk 2 cd 25 liraydı diğerleride ucuzdu almayı düşünmüyoruz şimdilik :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

usta bugün halihazırda wow'um olduğu halde molten wowun torrentinden catayı tekrar çektim. girişimde problemler vardı sürüm son sürüm olduğu için pvp serverına giremedim falan. umarım bu sefer de yaşamam. yaşarsam da başını ağrıtırım deyim... :D

neredesin ne yaparsın anlat . çok kral retri pala oynarım ben.

O da yok.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

tamda aranıyordum bende oynayan var mı diye :D

hesabı aldım oyunu indircem oynayalım kral

He is finding himself.
Toplam Hit: 1497 Toplam Mesaj: 5