Monitör

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Görüntü kalitesi ve tepkime süresi çok iyi hd 19" ila 22" arası monitör alacağım fiyatı önemli değil bana marka ve model önerebilirmisiniz şimdiden teşekkürler.

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

asus ms238 ekran 23" çözünürlük 1920*1080 parlaklı 250cd/m2 konstrast 1000000:1 tepsi : 2ms.

yukardaki daha iyi gözüküyo :)

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuzZz
    BuzZz's avatar
    Erkek

SyncMaster B1930

her tırtılın göz yaşında bir kelebeğin mutluluğu saklanır..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

b1930 full hd değil dostum hp sony veya samsungdan model önerirmisiniz lg led vardı onu kullanmıyacağım örneğin görüntüsü çok kötü görüntünün cam gibi olması gerekiyor laptopun hd çıkışından alacağım görüntüyü çok teşekkürler

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.hepsiburada.com/Liste/acer-s232hlabid-23-2ms-analogdvihdmi-full-hd-wide-screen-led-lcd-monitor/ProductDetails.aspx?productId=bd56621&categoryId=3002879

-----------------------------

bu medeli kullanan arkadaş varmı ?

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-bx2350-23-bx2350-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=50952

bu ürün nasıl?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Valla geçen gün kipada AOC LED vardı ama analog idi.. sana yaramaz...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Sorması ayıp sendeki LGnin nesi var?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

hp bir Göz atsana hacı  Hd-de çok başarılılar

Beleş wireless kahramanı.
Toplam Hit: 1565 Toplam Mesaj: 10