folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Monitör Çalışmıyor

Monitör Çalışmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    connectus_erectus's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Acer Al1916ws lcd monitörüm var akşam kapatırken böyle ekrar parlar gibi oldu bana öyle gelmiş de olabilir emin değilim, daha sonra bugün ilk açtığımda 1-2 sn görüntü geldi ekran sonra geri gitti. Bu sırada ışığı helen yeşil yanıyor bir de monitör kapalı gibi siyah ancak arkadan masaüstü belli belirsiz görünüyor. 3-5 sefer kapatıp açtım monitörü yine 1-2 sn görüntü gelip geri gidiyodu daha sonraları o da olmamaya başladı. Şimdi başka bir monitör taktım o çalışıyor yani sorun kasada değil. Monitördeki sorun ne olabilir. 

Bir de monitörü aldığım yer kapandı garantisi de iki hafta içinde doluyor arenadan alınmış garanti işini nasıl çözebilirim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hocam iki ihtimali var. birincisi floresanlardan biri yandı. biri çalışmazsa hiçbiri çalışmaz. ki bazı makinalarda açmıyo bile. ikinciside power kartından floresanları besleyen kısımda elektronik problem oldu. ikiside servislik. Acer servisi yoksa bulunduğun yerde, arena varsa fatura ile götür arenaya alırlar. yoksa da en yakın servise yollaman gerekir. tükkanın kapanması sorun değil. yeterki faturan elinde olsun.

edit büdüt : he bu arada sen hiç Archlord oynadınmı? nickini oradan hatırlıyorumda :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    Erkek

Sağolasın hocam, söylediğin ihtimallerin tamir işi nasıl? yani ola ki garanti işinde sıkıntı çıkarsa dışarda başka bir yere basit bi şekilde yaptırabilir miyim? kaça patlar :D, Archold hiç oynamadım nickim Oğuz Atay'ın tutunamayanlar kitabından geliyor, orda bir disconnectus erectus hayvanı vardı onun zıttı bu da 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hocam servis sorunun çıkarsa sanırım 40-50 lira gibi masrafa çıkar sana o. izmirdeki fiyat bu diğer illeri bilemem ama :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    Erkek

Eyvallah hocam ben de İzmir'deyim zaten yer bulamazsak burdan tavsiye alırız artık. Tekrar sağolasın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

dedigi gibi florasan arızasına benzio büyük bi cogunlukla ondandır ama 40 50 cok ucuz bence:|

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    Erkek

sağolasın,

bir de bir arkadaşla konuştum o da inverter mı ne ondan olabilir dedi  dışarda yaptırman zor olur dedi bakalım monitörü kutusuna koydum pzt gidecez servise artık

Toplam Hit: 1428 Toplam Mesaj: 7