folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Monitör Görüntü Sorunu

Monitör Görüntü Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

merhabalar. biri bana yardım edebilir mi işin içinden çıkamadım. a monitörünü b bilgisayarına bağlayınca çalışıyor.  b monitörünü a bilgisayarınaa bağlayınca da çalışıyor. ama monitör a monitörü a bilgisayarında çalışmıyor. yani ne ekran kartı sorunlu ne monitör.

monitöre power tuşuna basınca hiç görüntü gelmiyormuş.

digital power saving mode gibi bir şey yazıyormuş.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Peki a bilgisayarını b bilgisayarına bağlayıp a monitörünü b monitörüne bağlarsak ne oluyor? hatta b monitörünü b bilgisayarına bağladığımızda olacakları düşünemiyorum.

:D

Nese şaka bi yana o dediğin power saving mode yazısı monitör stadby konumuna geçtiğinde yazar. Ekran kartında bir problem olsaydı no signal yazardı.

Yapabileceğin şeyler de monitörün ayarlardan power save modu deaktif etmedir. Genelde power save mode dan mouse u kullanmaya bağlayınca falan çıkması gerekir.

Bide monitörler tüplü mü lcd mi?

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ekran yenileme hızı ve çözünürlüğü çalışan monitörde düşürüp çalışmayan monitrü tak çalışır

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

teşekkürler oldu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ekran çözünürlüğünü düşürüp dene,

sanmiorum ama ekran crt falansa Hertzi desteklemior olabilir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Ekran çözünürlüğünü düşürüp dene,

sanmiorum ama ekran crt falansa Hertzi desteklemior olabilir

onu yapınca olmuş hocam teşekkürler. forumu aramadan açmışım konuyu ama diğer konu pek yardımcı olmadı zaten :)

Toplam Hit: 853 Toplam Mesaj: 6