Monitor Klavye Mouse Uzatıcı
-
iki bilgisayarı kabinetin içinde oldugunu farzedin
monitor klavye mouse da resepsiyon kısmına kadar uzatacağım..yani kasalar kabinin içinde kalacak, kullancı ayağıyla tekmelemeyecek, en gıcık oldugum şey çalışan kasaya ayakla vurulması darbe almayacak flas disk sok çıkart reset yapmayacaklar.
mesafe 3 ve 5 metre
temiz kullanışlı nasıl bi uzatma yaparım tavisye kısacası uzatma kablosu yada switch gibi ne olabilir?
-
kablosuz mouse klavye?
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
kablosuz mouse klavye?
-----------------------------Aynen Monitorde antalyadaysan bende var 1 tane
-
kullanacak olanlardan dolayı kablolu çözüm düşünüyorum
-
Wireless yerine bluetooth klavye mouse tercih etmelisiniz, yeni ürünler 9 metreye kadar sorunsuz sinyal iletimi sağlarken güç tüketimi wireless klavye mouse setlerle kıyaslandığında dörtte bir oranındadır.
-
Oskar bunu yazdı:
Wireless yerine bluetooth klavye mouse tercih etmelisiniz, yeni ürünler 9 metreye kadar sorunsuz sinyal iletimi sağlarken güç tüketimi wireless klavye mouse setlerle kıyaslandığında dörtte bir oranındadır.
hocam kendim kullancak olsam kızıl otesi bile desen alıp denerim severim oyle şeyleri..ama adam pili söker blutooth cihazını kırar ne biliyim evine götürmeye çalışır manyaklaşır..bana telefonda ızdırap eder.
insanlara çelikten şey yapsan dayanmıyor artık..adam evindeki mazleme zannediyor..mikip atıyor..
bana ilkel kablo uzatıcısı lazımdı.daha öncede hiç satın almadıgım için bi fikir edinmek istiyorum..sevgiler saygılar :)
-
siyahbereli bunu yazdı:
Oskar bunu yazdı:
hocam kendim kullancak olsam kızıl otesi bile desen alıp denerim severim oyle şeyleri..ama adam pili söker blutooth cihazını kırar ne biliyim evine götürmeye çalışır manyaklaşır..bana telefonda ızdırap eder.
insanlara çelikten şey yapsan dayanmıyor artık..adam evindeki mazleme zannediyor..mikip atıyor..
bana ilkel kablo uzatıcısı lazımdı.daha öncede hiç satın almadıgım için bi fikir edinmek istiyorum..sevgiler saygılar :)
-----------------------------slink 4,5 metreye kadar uzatan kablolar satıyor.