Monitör Satan Veya Önerisi Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

2. bir ekran alacağım. Sahibinden de epey gezdim buraya da sormak istedim.

İzmir içi elden olursa iyi olur. Ekran satan var mı ?

Harici olarak kullanıcam ekranda ölü pixel çatlak patlak olmadığı sürece tuşları çalışmasa bile olur yani.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

samsung syncmaster 920 nw 19"  var hacım ikinci el sağlam çok az kullanıldı
    syncmaster 932 gw 19" var florasan arızası var (ekran arka ışığı geliyor iki saniye sonra geri gidiyor karanlıkta bakıldığında normal ekran var) 50 tl gibi bir masraf çıkıyor dediler yaptırmadım 920nw yi aldım ikisini birden yollayacağım istersen get açar ankaradan kargo yaparız.

yunusozturk.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Samsung 18.5 inch (47 cm) LED monitör, 1366x768 piksek çözünürlüğü, 200 cd/m2 parlaklık, 600:1 kontrast oranı, 5 ms yanıt süresi, görüş açısı 90/65 derece, 16.7 renk derinliği, TV Kartı.

SIFIR HİÇ KULLANILMAMIŞ  SAMSUNG MONİTÖR VAR ELİMDE HOCAM

18.5 İNÇ ZAMANINDA 300 KÜSÜRE ALMIŞTIM HİÇ KULLANMADIM JİLETİNİ ÜSTÜNDE DURUYOR.

200 TL VERİRİM.

kaygusuz tarafından 14/Haz/15 12:12 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

Samsung 18.5 inch (47 cm) LED monitör, 1366x768 piksek çözünürlüğü, 200 cd/m2 parlaklık, 600:1 kontrast oranı, 5 ms yanıt süresi, görüş açısı 90/65 derece, 16.7 renk derinliği, TV Kartı.

SIFIR HİÇ KULLANILMAMIŞ  SAMSUNG MONİTÖR VAR ELİMDE HOCAM

18.5 İNÇ ZAMANINDA 300 KÜSÜRE ALMIŞTIM HİÇ KULLANMADIM JİLETİNİ ÜSTÜNDE DURUYOR.

200 TL VERİRİM.

Hiç kullanılmamış aramıyorum ki arasam 199 tl ye buldum :) Sağolasın

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hacı geçen 150 liraya samsung 22" sattım. nerdeydin sen :)

bi abimde 19" monitör var. 80 lira falan istiyo. bi ara gidelim alalım istersen.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 666 Toplam Mesaj: 5
monitör