Monitör Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Hocalar 500 tl ye kadar bütçem var. Ben şöyle birşey buldum ama sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum. 

http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2573-shw-25-5ms-analog-mhl-hdmi-full-hd-ips-led-monitor-p-BD805659?magaza=Hepsiburada 

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Yokmu tavsiyesi olan ? :)

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Monitörler hakkında pek bilgim yok ama biraz daha detay ver hocam. Ne amaçla kullanıcan? En düşük ekran boyutu ve çözünürlüğü hakkında talebin ? Bütçen ? gibi...

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

BENQ 21.5" LED RL2240HE 1ms 60Hz DVI HDMI Gaming 

ben  aldım memnunum hocam 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek
    madrew bunu yazdı

Monitörler hakkında pek bilgim yok ama biraz daha detay ver hocam. Ne amaçla kullanıcan? En düşük ekran boyutu ve çözünürlüğü hakkında talebin ? Bütçen ? gibi...

Hem multimedia hem oyun hemde iş için kullanicam. 23 inç olursa iyi olur. :)

Toplam Hit: 964 Toplam Mesaj: 5
monitör tavsiye