folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Monitör Tutacağı Tavsiyesi İstiyorum

Monitör Tutacağı Tavsiyesi İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Herkese merhabalar,

Masayı 100 yıl dayanacak şekilde ağaçtan hallettim güzelce ayarladım cevizden falan,

Bu ay bilgisayar sandalyesi alıcam kısmetse maaşla :D

Bir sonraki ay için 2 tane 27inch monitörü tutacak kol arıyorum. Neden derseniz, sürekli sağa sola çevirmek zorunda kalıyorum. Evden çalıştığım için 8 saat oturmak yerine bazen yatıyorum bazen koltukta falan oturuyorum açıyı değiştirmek zor oluyor.

Renk tercihi siyah mat olan ama farketmez yani pembe de olabilir :D

kaliteli ama 2500tl gibi büyük rakamlarda olmayan bir ürün arıyorum. Mümkünse plastik parçası da olmasın. Ekranın bir tanesi 4000tl, kırılır falan oturur ağlarım sinirden (:

Instagram'da flexyarm diye bir sayfa buldum, 1300tlye şık ve sağlam görünürlü ürünleri var. Bilgisi olan var mı bu konuda da ?

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Detaylı bilgim yok ancak sağlam ürün alman lazım, bu ürünler pahalı bir o kadar da işlevsel oluyor. Tek ayakla iki ayrı monitör bağlayabilirsin. Masada az yer tuttuğundan da çok kullanışlı. Bu konuda bilmediğin ucuz bir ürün alma monitörü kasanın üzerinde güneşlenirken bulabilirsin. donanımhaber de burak şolt var. youtube videolarının birinde kendi evindeki 3lü monitör kurulumu için detaylı bilgi vermişti bulabilirsem eklerim videoyu buraya.

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Dark marka kullanıyorum. Hem tekli hem de çiftlisini aktif olarak kullanıyorum ve son derece memnunum. Büyük rahatlık.

https://www.hepsiburada.com/dark-vm28-2-x-13-27-monitor-destekli-amortisorlu-masa-monte-lcd-monitor-kolu-dk-ac-vm28-p-HBV00000026WC?magaza=Hepsiburada

JerusaLem tarafından 25/Şub/21 22:17 tarihinde düzenlenmiştir

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodger
    dodger's avatar
    Erkek

Dark VM13 var bende 27 inç bağlı ve taş gibi alet, tavsiye ederim marka olarak. @JerusaLem hocamın dediği de güzel tek noktadan çift monitör bağlantı rahatlığı masayı daha düzene sokar

Se...a...se...deneme..deneme..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Hocam ben de dark ın ve electroon markasının çeşit çeşit askıları var tv'sinden monitörüne hiç hiçbir sıkıntı çıkardıklarına şahit olmadım taş gibiler şrfszler

Kurtlar tasma takmaz....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Tablet için olanı var mı bunların

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek

Teknobiyotik te dark ürünlerinin videolu anlatımları var 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

git bayrampaşa sanayiye sana paslanmaz inox etli malzemeden yapsınlar kurbanlık asarsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şunu almayı planlıyorum ben.

https://www.flexyarm.com/urun/flexyarm-201-pro-black-amortisorlu-monitor-kolu

MuTReFT tarafından 26/Şub/21 12:06 tarihinde düzenlenmiştir

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
Toplam Hit: 1712 Toplam Mesaj: 9
monitör kolu