folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Monitörde İz Kalması

Monitörde İz Kalması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Lg nin Cbox icin ürettigi 19" wide monitorum var. 1-2 haftadır farkettim en üst kısımda beyazlar çıkmaya başladı.

1 hafta filan geçti, misal tahribatta dolaşırken ekranda beyaz şekilde masaüstü simgelerim gözüküyor:D. şu son 2-3 gündür de baya artmaya başladı sürekli görüyorum.

Çalışırken işyerinde nerdeyse 1 haftada bir kapatırdım bilgisayarı dandik datron monitörü vardı 3-4 sene kullandım böyle bişiye rastalamamıştım. Bu LG monitörde niye böyle oldu anlamış değilim.
    ( Problem yaşadıgım monitoru yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.)

Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

garantisi varsa gönder uğraşma hacım.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

JaiLStyLe bunu yazdı:
    -----------------------------

garantisi varsa gönder uğraşma hacım.

-----------------------------

Ölü pixel veya ona benzer bi durum  hocam garantiye gönder geri alırlar fabrikasyon cıkışlı 3 5 tane olur oda sana denk gelmiş ..

sevirsede ısrarcı ol bazıları tamam bakarız  deyip geçebiliyor ..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

ekran yanması olmuş kardeşim . uzun süre masaüstünde kalmış pc o yüzden ekranda sürekli duran aynı görüntüyü verdiginden ekrandaki pixeller yanıyo iz kalıyo .garantiye gönder ama bayagı beklersin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim hepinize. Evet masaüstü çok kalıyordu. Yatarken filan masaüstünde bırakıyordum pc yi.

birden olmaya başladı işte. Garanti sorun değil versem değiştittiririm. Eski çalıştıgım firmadan almıştım. Ama o süre icerisinde pcsiz kalamam.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
Toplam Hit: 1775 Toplam Mesaj: 5