Monitörde İz Kalması
-
Lg nin Cbox icin ürettigi 19" wide monitorum var. 1-2 haftadır farkettim en üst kısımda beyazlar çıkmaya başladı.
1 hafta filan geçti, misal tahribatta dolaşırken ekranda beyaz şekilde masaüstü simgelerim gözüküyor:D. şu son 2-3 gündür de baya artmaya başladı sürekli görüyorum.
Çalışırken işyerinde nerdeyse 1 haftada bir kapatırdım bilgisayarı dandik datron monitörü vardı 3-4 sene kullandım böyle bişiye rastalamamıştım. Bu LG monitörde niye böyle oldu anlamış değilim.
( Problem yaşadıgım monitoru yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.)Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim
-
garantisi varsa gönder uğraşma hacım.
-
JaiLStyLe bunu yazdı:
-----------------------------
garantisi varsa gönder uğraşma hacım.
-----------------------------Ölü pixel veya ona benzer bi durum hocam garantiye gönder geri alırlar fabrikasyon cıkışlı 3 5 tane olur oda sana denk gelmiş ..
sevirsede ısrarcı ol bazıları tamam bakarız deyip geçebiliyor ..
-
ekran yanması olmuş kardeşim . uzun süre masaüstünde kalmış pc o yüzden ekranda sürekli duran aynı görüntüyü verdiginden ekrandaki pixeller yanıyo iz kalıyo .garantiye gönder ama bayagı beklersin
-
Teşekkür ederim hepinize. Evet masaüstü çok kalıyordu. Yatarken filan masaüstünde bırakıyordum pc yi.
birden olmaya başladı işte. Garanti sorun değil versem değiştittiririm. Eski çalıştıgım firmadan almıştım. Ama o süre icerisinde pcsiz kalamam.