Monitörde Problem Var [ Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

http://img339.imageshack.us/img339/571/resimsg.png

Beyler yukardaki görüntünün en üst tarafında görüldüğü gibi bir parazitlenme gibi bişey var monitör kabloyu cıkardım taktım yine düzelmedi bu da nesi :S

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

hocam sorun monitörde değil.

kabloda büyük ihtimal

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Sen bunu screenshot alarak koymussan sorun monitorde degilde, ekran kartinda yada ekran kartindan cikan sinyalleri goruntu giris cikislarina aktaran aktaricilarda sorunun var gibime geldi. Monitorde sorun olsa, screen shotta duzgun ekran gorurdun diye tahmin ediyorum cunku screen shot yaptiginda isletim sistemin veya kullandigin program digital olarak ekran kartindan gelen sinyali yani o anlik goruntuyu aliyor. Hatam varsa birazdan bilgisayarci arkadaslar duzeltirler beni zaten, kolay gelsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

SpArK bunu yazdı:
    -----------------------------

Sen bunu screenshot alarak koymussan sorun monitorde degilde, ekran kartinda yada ekran kartindan cikan sinyalleri goruntu giris cikislarina aktaran aktaricilarda sorunun var gibime geldi. Monitorde sorun olsa, screen shotta duzgun ekran gorurdun diye tahmin ediyorum cunku screen shot yaptiginda isletim sistemin veya kullandigin program digital olarak ekran kartindan gelen sinyali yani o anlik goruntuyu aliyor. Hatam varsa birazdan bilgisayarci arkadaslar duzeltirler beni zaten, kolay gelsin.

-----------------------------

Bencede ekran kartında problem.. Yada monitörün kablosundada olabilir..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Eger bu goruntuyu fotograf makinasi ile cekmissen, sorun monitorde veyahut kabloda olabilirdi.

Sayet bunu screen shot alarak koymussan, PrntScrn tusuna basarak mesela, sorun monitorde veya kabloda degildir diyebiliriz bence( lutfen sonra duzeltin).

Cunku print screen aldiginda monitorden goruntuyu almiyor, veya monitor kablosu uzerindeki goruntuyu almiyor ( masa ustu pc icin emin konusayim burada).

Soyle bir sorun olabilir;

1) ekran kartinda bir sorun olabilir, cok oyundan sonra, cok isinmissa, zarar gorebiliyor, benzeri arkadasimin basina geldi.

2) bilgisayar icini acip birseyler degistirirken kablolara dokunmus, oynatmis yada hassasiyetini degistirmissen, ki bunlar ekran kartindan cikan kablolar olabilir, bu meydana gelebilir.

Edit : Emin konusamiyorum malesef :( cunku donanimci degil yazilimciyim. O yuzden uzman birine teshis koydurman oncesinde daha mantikli olur tabi benim yorumu kabul etmeden once.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

sorun monitorde deil ekran kartında 

ekran kartını bi çıkar baştan tak yada başka pc de bi dene

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Evet monitörde yada kabloda değil dediğiniz gibi bir durum olabilir.Cünkü printscreen alırken düzgün ekran alırdı monitörde olsa bide sadece masaüstünde ve bazı programlarda böle oluyor.Mesela firefoxda gezerken problem yok.Olayı tam cakamadım :S

Kasanın içini açayım bi el atayım bakalm

Toplam Hit: 940 Toplam Mesaj: 7