folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Monitorde Sıkıntımı Var ?

Monitorde Sıkıntımı Var ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Selam muridler, monitorun dört yanından ışık fazlaligi var yani fazla parlak. Siyah ekranda belirgin oluyor fakat normal resim acinca oyun oynayinca hic farkedilmiyor neredeyse. Bu bir problem mi ? Resim aşağıda net degilse bidaha cekerim. 

Monitor marka AOC g22vw 1ms 75hz

next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Hocam arkaplan ışıkları onlar. Normalde önüne geçmeye çalışıyorlar minumuma indiriyorlar etkisini bazı markalarda, ama normal sayılır sıkıntı yok yani. Bulutumsu şekilde yayılır daha da belirginleşirse garantiye ver değiştirirler. Ama şuan için normal yani.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Onlar her monitörde var hacı.Bazılarında az bazılarında çok oluyor.Benim Dell laptopda çoktu götürdüm değiştirdim başka aldım.Bunda da var ama öbüründen biraz daha az.Belirgin değil pc açıkken.Sadece kara ekranda belli.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

sıkıntı değilse iyi. Daha yeni aldım kalbime inecek sıkıntı varsa :D  Her aldığım malzeme şansıma sıkıntılı çıkıyor paranoya oldum :D

next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tn panel ya Ondan heralde bende monitör alcam amk monitörü bozuldu 2008 model acer laptopla yasam sürdürüyorum rainbow oynıyamıhyorum nalet olsun 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı

tn panel ya Ondan heralde bende monitör alcam amk monitörü bozuldu 2008 model acer laptopla yasam sürdürüyorum rainbow oynıyamıhyorum nalet olsun 

bu monitor güzel hocam vatandan aldım. Şimdi fiyatı düşmüştür de hergün düşüyordu çünkü. Tavsiye ederim. 

next next next install
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    do_som bunu yazdı

bu monitor güzel hocam vatandan aldım. Şimdi fiyatı düşmüştür de hergün düşüyordu çünkü. Tavsiye ederim. 

gidince bakcam bakalım hocam  teşekkürer

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ayıplı ürün diye iade et floresanları çok yakın takmışlar.. başka ürün al sıkıntı yaşamazsın 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

sıkıntı değilse iyi. Daha yeni aldım kalbime inecek sıkıntı varsa :D  Her aldığım malzeme şansıma sıkıntılı çıkıyor paranoya oldum :D

+1 Evet Paranoya olmuşsun..!

Senin del 5010 vardı sanırım, ses felan veriyordu, sorun vardı ne oldu o düzeldimi?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

+1 Evet Paranoya olmuşsun..!

Senin del 5010 vardı sanırım, ses felan veriyordu, sorun vardı ne oldu o düzeldimi?

hocam o ses veriyordu hatalı ürün diye geri aldılar sonra verdikleri laptop floresan olayı vardı aynı bundan para iadesi aldım sonra başka marka cihaz aldım.

edit: la dedim bana diyo sanırım :D bende de aynı olay vardı üzerime alındım benden alıntı yaptın sandım

yunusdogan tarafından 07/Eyl/17 22:35 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1004 Toplam Mesaj: 10
problem monitor