Monitorde Sıkıntımı Var ?
-
Selam muridler, monitorun dört yanından ışık fazlaligi var yani fazla parlak. Siyah ekranda belirgin oluyor fakat normal resim acinca oyun oynayinca hic farkedilmiyor neredeyse. Bu bir problem mi ? Resim aşağıda net degilse bidaha cekerim.
Monitor marka AOC g22vw 1ms 75hz

-
Hocam arkaplan ışıkları onlar. Normalde önüne geçmeye çalışıyorlar minumuma indiriyorlar etkisini bazı markalarda, ama normal sayılır sıkıntı yok yani. Bulutumsu şekilde yayılır daha da belirginleşirse garantiye ver değiştirirler. Ama şuan için normal yani.
-
Onlar her monitörde var hacı.Bazılarında az bazılarında çok oluyor.Benim Dell laptopda çoktu götürdüm değiştirdim başka aldım.Bunda da var ama öbüründen biraz daha az.Belirgin değil pc açıkken.Sadece kara ekranda belli.
-
sıkıntı değilse iyi. Daha yeni aldım kalbime inecek sıkıntı varsa :D Her aldığım malzeme şansıma sıkıntılı çıkıyor paranoya oldum :D
-
tn panel ya Ondan heralde bende monitör alcam amk monitörü bozuldu 2008 model acer laptopla yasam sürdürüyorum rainbow oynıyamıhyorum nalet olsun
-
do_som bunu yazdı
tn panel ya Ondan heralde bende monitör alcam amk monitörü bozuldu 2008 model acer laptopla yasam sürdürüyorum rainbow oynıyamıhyorum nalet olsun
bu monitor güzel hocam vatandan aldım. Şimdi fiyatı düşmüştür de hergün düşüyordu çünkü. Tavsiye ederim.
-
ilteris bunu yazdıdo_som bunu yazdı
bu monitor güzel hocam vatandan aldım. Şimdi fiyatı düşmüştür de hergün düşüyordu çünkü. Tavsiye ederim.
gidince bakcam bakalım hocam teşekkürer
-
ayıplı ürün diye iade et floresanları çok yakın takmışlar.. başka ürün al sıkıntı yaşamazsın
-
ilteris bunu yazdı
sıkıntı değilse iyi. Daha yeni aldım kalbime inecek sıkıntı varsa :D Her aldığım malzeme şansıma sıkıntılı çıkıyor paranoya oldum :D
+1 Evet Paranoya olmuşsun..!
Senin del 5010 vardı sanırım, ses felan veriyordu, sorun vardı ne oldu o düzeldimi?
-
ShockMan bunu yazdıilteris bunu yazdı
+1 Evet Paranoya olmuşsun..!
Senin del 5010 vardı sanırım, ses felan veriyordu, sorun vardı ne oldu o düzeldimi?
hocam o ses veriyordu hatalı ürün diye geri aldılar sonra verdikleri laptop floresan olayı vardı aynı bundan para iadesi aldım sonra başka marka cihaz aldım.
edit: la dedim bana diyo sanırım :D bende de aynı olay vardı üzerime alındım benden alıntı yaptın sandım
yunusdogan tarafından 07/Eyl/17 22:35 tarihinde düzenlenmiştir