Monitörüm Kapanıyor
-
Oyun oynarken birden bire görüntü birden donuyor ekran kararıp NO SIGNAL uyarısı çıkıyor. Bendeki mönitör standart tüplü olanlardan..
ekran kartım ASUS EAH 3650 ekran kartından olduğunu sanmıyorum.. ama 5 yıldır da aynı monitörü kullanıyorum..ne dersiniz miadı doldu mu sizce..
yorum bekliyorum.. teşekkürler....
ayrıca 2. El LCD monitör düşünüyorum varmı bildiğiniz bi yer.. mecidiyeköy veya kadıköy olabilir... veya bir web adresi..
-
sorununun cevabını bilmiyorumda ben 1999 dan beri aynı monitorü kullanıyorum, taş gibi, philips ;)
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
sorununun cevabını bilmiyorumda ben 1999 dan beri aynı monitorü kullanıyorum, taş gibi, philips ;)
-----------------------------'97 den kalma casper duruo benimde icerde 15" :D işin ilginç yanı en ufak bi problemi yok :| hala taş gibi çalışıo :D eski toprak :D
-
bendede 2000 den arçelik 15 inç var taş gibi daha 20 yıl gider bişy olmaz.bırak sen lcdmiş fln alcan iki gün sonra oda bozulur.
edit:yalnış anlamada bendede olmuştu eğer monitörün kablosu çok gerginse sağa sola oynarken monitörü arkadaki fişler çıkabiliyo bazen
-
monitorle ekran kartı arasındaki kabloyu tamamen söküp tekrar taksana bi...
-
soğutma sistemine bir göz at..
-
monitör ile görüntünün donmasının hiç bir alakası yok bence sen ekran kartını bi kontrol et olmadı çıkart kartı VGA varsa birde ordan dene bakalım yapacakmı çünkü monitorun donma yapma olasılıgı yok