Monster Laptop Kaca Satmali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

beyler elimdeki cihaz bu http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V1-1.html#.VYvuLfntlBc

daha 1 sene garantisi var + 80 lirayami ne aldigim sogutma zimbirtisi var servise gitti anakart da kronik bir ariza varmis komple degisti baska bi skntisi falan yok cihazda hic oyun oynamadim desem yeridir :/ 

kurs falan derken uzun mesafelerde yanimda goturmeye ugrasiorum ve surekli olmuyor agir gelior. satip bir macbook air yada pro alim diyorum.

Bu cihazi kaca satmali 2. el olarak ?  ve takas falan teklif eden oluor fazla zarar etmeden takasda hangi mac modelini alsam yada ustune para verip ne almali

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

hocu 2k ye felan satarsın ya. 

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

hocu 2k ye felan satarsın ya. 

2k civari benimde gonlumden geceri daha assasina satmiyim ozaman 2200 cektim dh de bakalim pazarlik falan :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

bu arada macbook olup da takas vs dusunen olursa teklife acigim 

Toplam Hit: 909 Toplam Mesaj: 4
monster macbook