folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Monster Notebook Ekranında Beyaz Ve Mor Leke Belirdi.

Monster Notebook Ekranında Beyaz Ve Mor Leke Belirdi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

Merhaba Müridler,

Bu sabah Laptopu açtığımda Ekranda sanki parmakla basılmış gibi mor mürekkep lekesi, az üstünde beyaz renkli giderek kalınlaşan bir çizgi hemen onun altında ise yuvarlak şekilde 4-5 adet yan yana yuvarlak beyaz lekeler olduğunu gördüm. Bir gün öncesinde bu lekeler yoktu. ekrana hiçbir şekilde dokunmadım, hasar da vermedim. teknik servisi aradım ve bana kullanıcı tarafından verilen hasar olabilir gönder bakalım, dediler.  neden böyle birşey durduk yere olduki? laptopu alalı 5 ay civarı bişey oldu göndersem garanti kapsamına girermi?

eğer garantiye girmez diyorsanız hiç yollamıycam. göndersem 20-30 günde ancak gelecek. Müridler tecrübelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ölü pixeldir büyük ihtimalle. O değilde ölü pixel deyince aklıma gelmişti aynı bu şekil Donanımhaber'dede böyle bir konu açılmıştı adama ekranın fotoğrafını yolla demişler adam screen shot alıp direk paylaşmıştı. :D

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

şuanda benim ekranın sol alt köşesinde de var Casper kullanıyorum..
    1 yıl önce daha çoktu sağında solunda ortasında götürdüm mhlerine adam darbe dedi direk bende önceden testini falan yaptırmıştım.
    istanbula yollanmasını istedim ölü pixel çıktı değiştirdiler ekranı ama yine çıkmaya başladı haliyle garantisi bitti göndermiyorum alıştım
    onunla yaşamaya :)

google'da bak ölü pixel testi diye renk değiştirerek bakıyosun her renkte oradaysa falan belli oluyor.

sağından solundan yanlamasına bakınca ışık süzmesi yayan noktalar halindeyse ölü pixeldir.
    ve ekranı yada bilgisayarı değiştirmek zorundalar garanti kapsamındaysa..
    3ten yada 5ten fazlaysa firmalara göre değişiyor.

Lupin tarafından 20/Kas/14 19:29 tarihinde düzenlenmiştir

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

ekranın kırılmış geçmiş olsun :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QnX
    QnX's avatar
    Erkek

Hocam Monster bilgisayarım yok ancak takip ettiğim kadarıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir teknik servisleri var ve çok kısa sürede arıza gideriyorlar diye biliyorum. Ölü pixel ise garanti kapsamında olması lazım...

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

laptopun durduk yere ekranı nasıl kırılsın hocam:D ayrıca ekranda en ufak bir çizik bile yok
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    KarakartaL bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

laptopun durduk yere ekranı nasıl kırılsın hocam:D ayrıca ekranda en ufak bir çizik bile yok

hocam lcd panel 8-9 plakadan olusuyor en üst kısım sağlamdır ama arada kalan kısımlar hassasıt üst plaka kırılmasa bile alt kısım çatlayabilir o zamanda likit kristal akar yani bizim bildiğimiz mürekkep akması...

durum duruken sıcak sogun dan bile çatlayabilir..

resmini çek koy tam olarak soylerım sana

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kızamık

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 1299 Toplam Mesaj: 8