Mont Tasarımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

arkadaşlar bugün akşama kadar bi tasarım çıkarmam lazım şişme mont olacak kolsuz, atkı tasarımı falan yapıyorum ama bunu bilmiyorum boyutları kaça kaç olacak falan anlayan biri varsa yardımcı olabilirmi acil lütfen

Frontend Dev.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Hacı böyle montlar yapmada :D http://blog.onurkarpat.com/index.php?git=konu&link=2012-2013-sonbahar-kis-mont-tasarimi

Normal tişört bedenlerinin ölçülerini bulabilirsen onlar üzerinden yola çıkabilirsin. Tişört ölçülerinden biraz daha büyük yaparsın. Sonuçta mont bu biraz bol olması gerek koltuk altlarından felan.

EDIT:// Kolsuzmuş. Dediğim gibi sıfır kol tişört üzerinden yola çık :)

Daniel-Koo tarafından 02/Nis/13 18:01 tarihinde düzenlenmiştir

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

Hacı böyle montlar yapmada :D http://blog.onurkarpat.com/index.php?git=konu&link=2012-2013-sonbahar-kis-mont-tasarimi

Normal tişört bedenlerinin ölçülerini bulabilirsen onlar üzerinden yola çıkabilirsin. Tişört ölçülerinden biraz daha büyük yaparsın. Sonuçta mont bu biraz bol olması gerek koltuk altlarından felan.

hahaha yok hocam naptın :D taraftar montu olacak

photoshop ile olacak iş değil sanırım bu heralde ?

Frontend Dev.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

hahaha yok hocam naptın :D taraftar montu olacak

photoshop ile olacak iş değil sanırım bu heralde ?

hocam sen sadece nasıl olacağını düşünüp yapacaksın. rengidir, kumaşıdır üzerindeki objeler vs. 

aslında vektörel olarak çalışman daha iyi olur. sonra kime yaptıracaksanız gidip vereceksin onlar halledecek geri kalanı :)

:// vektörel çalış demenden kastım örneğin kulubün logosudur, üzerinde çizmiş olduğun bi çizimde olabilir. vektörel olsun ki adamlar aynısını yapmak zorunda kalmasın

Daniel-Koo tarafından 02/Nis/13 18:14 tarihinde düzenlenmiştir

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Hacı bende var AJ markası herkess çok begenıyor tasarımını fakat foto bulamadım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

tamam hocam sağol, dedim adama atkı falan yaptımda yelekten anlamam dedim olsun yap dedi benden günah gider,

arkalı önlü bi yelek resmi bulup üzerinden devam ederim gönderirim tasarımı halleder onlar heralde

Frontend Dev.
Toplam Hit: 1104 Toplam Mesaj: 6