Monütörümde Garip Bi Arıza Var?Yardım
-
Arkadaşlar şimdi benim 1.5 yıldır kullandığım 22 inc Caspe LSD FLAT monutorum var.Ve 4 gün once şöle bi sorun başladı..(Zaten aldığımdan beri çok ısınıyordu..) ve şuan pc yi ilk açdığımda sürekli ekran kap karanlık oluyor ve açmak için monutorun dümesiyle kapatıp açıyorum.(Bu sırada monutorun ışığı normal olarak yanıyor.) Ama pc ye tekrar reset atınca sorun tekrarlamıyor.PC ye formatta attım.Ama genede aynı sorunu yaptı.. Acaba problem nedir?Garantisi var teknik servise vercez.Ama yapabilicek bişiyim varsa haberim olsun.:S Sizin başınızdan böle bişi geçdi mi geçdiyse nasıl halletdiniz?
-
kimse yardım etmiyor mu:SS:S
-
arkadaşım aynı sorun bendede war benimki vestel LSD her sabah aynı şeyi yaşıorum bilgi sayarı açıorum simsiyah ekran o sinyal işigida kesilip geri gelio 1 sn de bir. ama bi 15 dk bekletip res attıımda açılıo sonra yine kapanıo 5 dk daha bekleyince kendiliinden açılıo.leptopu bagladım monitore aynı şeyler oluo.anlıcagın monitoru serwise gotur LSD lerde olanbişe heralde arkadaşımada olmuştu...
-
SLM ARKADASLAR
monıtordekı sorunlarınızı okutum. yardım edeck bır ıkı bılgım var bunları yapın olmasa servıse goturun .bılgısayarınız monıtore bagladıktan sonra monıtorun uzreıne verılen CD tanıtın . Monıtorunuz bılgısayarınızın goruntu ayarlanırını duzenlı olursa bu sorunun kalmıyacagını dusunuyorum ornek ekran cözünürlüğü yapın bence duzelır
-
Hoca yapacak bişi yok, götüreceksin teknik servise...