folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Monütörümde Garip Bi Arıza Var?Yardım

Monütörümde Garip Bi Arıza Var?Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

Arkadaşlar şimdi benim 1.5 yıldır kullandığım 22 inc Caspe LSD FLAT  monutorum var.Ve 4 gün once şöle bi sorun başladı..(Zaten aldığımdan beri çok ısınıyordu..) ve şuan pc yi ilk açdığımda sürekli ekran kap karanlık oluyor ve açmak için monutorun dümesiyle kapatıp açıyorum.(Bu sırada monutorun ışığı normal olarak yanıyor.) Ama pc ye tekrar reset atınca sorun tekrarlamıyor.PC ye formatta attım.Ama genede aynı sorunu yaptı.. Acaba problem nedir?Garantisi var teknik servise vercez.Ama yapabilicek bişiyim varsa haberim olsun.:S Sizin başınızdan böle bişi geçdi mi geçdiyse nasıl halletdiniz?

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

kimse yardım etmiyor mu:SS:S

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    arkadaşım aynı sorun bendede war benimki vestel LSD her sabah aynı şeyi yaşıorum bilgi sayarı açıorum simsiyah ekran o sinyal işigida kesilip geri gelio 1 sn de bir. ama bi 15 dk bekletip res attıımda açılıo sonra yine kapanıo 5 dk daha bekleyince kendiliinden açılıo.leptopu bagladım monitore aynı şeyler oluo.anlıcagın monitoru serwise gotur LSD lerde olanbişe heralde arkadaşımada olmuştu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ufoclassic
    ufoclassic's avatar
    Erkek

SLM  ARKADASLAR   

monıtordekı sorunlarınızı okutum. yardım edeck bır ıkı bılgım var  bunları yapın olmasa servıse goturun .bılgısayarınız monıtore bagladıktan sonra monıtorun uzreıne verılen CD tanıtın . Monıtorunuz  bılgısayarınızın  goruntu ayarlanırını duzenlı olursa bu sorunun kalmıyacagını dusunuyorum ornek ekran cözünürlüğü yapın bence duzelır

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Hoca yapacak bişi yok, götüreceksin teknik servise...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1163 Toplam Mesaj: 5