Moral-Motivasyon-Rehberlik-Gaz Verme-Pozitif Düşünce // {T.B.T} Deneme Sürümü 1.1
-
beyler depreşik bi toplum olduğumuz için ..çoğumuzun zaman zaman moral-motivasyon-rehberlik-gaz verme-pozitif düşünce vs..vs ye ihtiyacımız oluyo
..dedim böle bi topic açayım ..topicle ..ilgilipaylaşımları ..yazıları ..falan fistan ..burda paylaşalım
..eğer yararı olursa ne mutlu ..olmassa ..çöpe taşıyacağım ..!! :f
-
eh madem öyle oldu bazcık anlatıyım
abi şuan başarmak için uğraşıyoruz hepimiz peki kaçımız gerçekten üzerimize düşeni yapıyor dışarıya baktığımızda başaran insanların çok kolay başardığını veya üstün yetenekleri şanslarının çok iyi olduğunu sanırız ama yanlış yanlış yanlış
başarı azim ve sebaatir. çok az bir insana şans vurur zaten azim yoksa bir insanda oda kısa sürecektir.
konu güzel çöpe taşıma. -
ha bide ..yazayı dedim ..dün bir arkla konuşuyoruz ...kendisi 4 yıldır öss kasıyo ..ama deli gibi de kasıyo yine kazanamadı istediği yeri ..çocukla konuşuyoruz işte
NoEL: olm sen takıyosun ... senin piskolojin bozulmuş mina kyimm ..öss ile yatıp öss il kalkıyosun..!! ...yoghsa benim piskolojim mi bozuq ..yani ne bilim ..bendeki ya sorumsuzluk ..yada siklememek bilmiyorum..!!
Ark: ( gülerek ) ..piskolojide sorumsuzluk yada siklememk diye bi terim var mı :) ?
NoEL: sikerim yine başlama ..hazır deilim..!! :)
Ark: olm karşında bi sistem var ... bu sistemi yenmen lazımm ..senle dalga geçen ..sana gülen birleri var .. sistemi bi rakibin ..düşmanın diye gör ..zaten öyle ..!! bu sistemi yenicem bi gün ..sonra Abbas Güçlü ile Genç BAkışa çıkıp ..sistemi eleştirecem ..taşak geçicem
NoEL: bilmiyom olm ..yani düşünüyom ...bu sene kazanmak için giricem sınava ..kasmaya başladım ..kasıcamda ..ama eğer yine kazamassam naparım bilmiyorum :f
Ark: bi sene daha kasıcaksın
NoEL: :) olm ben önce 3 ay içerim sora kasarım ..hemen kasamam öle :)
Ark: mecbur abi
NoEL: Bıraq olm ..sınavdan çıkıpta sınava kasamam ..seni deli mi sikti olm ..ateşinde yogh ama sayıklıyosun :)
Ark: ben sınavdan çıktım ..eve gittim .. dedim yine olmadı herhalde ..oturdum ders çalıştım ..hala çalışıyorum :) sikicem o sistemi
NoEL: belki sikersin ..belki sikerim ..belki sikerler :)
_____Sikicez o sistemi biz
_____Biz sikicez o sistemi
_____o sistemi sikicez biz
_____sistemi sikicez biz
_____sikicez o sistemi biz
_____yeah nefesim etmedi lan :)
_____Neyse hade kasmaya devam..!! :)
Toplam Hit: 810 Toplam Mesaj: 3