folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Moral-Motivasyon-Rehberlik-Gaz Verme-Pozitif Düşünce // {T.B.T} Deneme Sürümü 1.1

Moral-Motivasyon-Rehberlik-Gaz Verme-Pozitif Düşünce // {T.B.T} Deneme Sürümü 1.1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    beyler depreşik bi toplum olduğumuz için ..çoğumuzun zaman zaman moral-motivasyon-rehberlik-gaz verme-pozitif düşünce vs..vs ye ihtiyacımız oluyo
    ..dedim böle bi topic açayım ..topicle ..ilgilipaylaşımları ..yazıları ..falan fistan ..burda paylaşalım
    ..eğer yararı olursa ne mutlu ..olmassa ..çöpe taşıyacağım ..!! :f

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    eh madem öyle oldu bazcık anlatıyım
    abi şuan başarmak için uğraşıyoruz hepimiz peki kaçımız gerçekten üzerimize düşeni yapıyor dışarıya baktığımızda başaran insanların çok kolay başardığını veya üstün yetenekleri şanslarının çok iyi olduğunu sanırız ama yanlış yanlış yanlış

başarı azim ve sebaatir. çok az bir insana şans vurur zaten azim yoksa bir insanda oda kısa sürecektir.

konu güzel çöpe taşıma.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    ha bide ..yazayı dedim ..dün bir arkla konuşuyoruz ...kendisi 4 yıldır öss kasıyo ..ama deli gibi de kasıyo yine kazanamadı istediği yeri ..çocukla konuşuyoruz işte

NoEL: olm sen takıyosun ... senin piskolojin bozulmuş mina kyimm ..öss ile yatıp öss il kalkıyosun..!! ...yoghsa benim piskolojim mi bozuq ..yani ne bilim ..bendeki ya sorumsuzluk ..yada siklememek bilmiyorum..!!
    Ark: ( gülerek ) ..piskolojide sorumsuzluk yada siklememk diye bi terim var mı :) ?
    NoEL: sikerim yine başlama ..hazır deilim..!! :)
    Ark: olm karşında bi sistem var ... bu sistemi yenmen lazımm ..senle dalga geçen ..sana gülen birleri var .. sistemi bi rakibin ..düşmanın diye gör ..zaten öyle ..!! bu sistemi yenicem bi gün ..sonra Abbas Güçlü ile Genç BAkışa çıkıp ..sistemi eleştirecem ..taşak geçicem
    NoEL: bilmiyom olm ..yani düşünüyom ...bu sene kazanmak için giricem sınava ..kasmaya başladım ..kasıcamda ..ama eğer yine kazamassam naparım bilmiyorum :f
    Ark: bi sene daha kasıcaksın
    NoEL: :) olm ben önce 3 ay içerim sora kasarım ..hemen kasamam öle :)
    Ark: mecbur abi
    NoEL: Bıraq olm ..sınavdan çıkıpta sınava kasamam ..seni deli mi sikti olm ..ateşinde yogh ama sayıklıyosun :)
    Ark: ben sınavdan çıktım ..eve gittim .. dedim yine olmadı herhalde ..oturdum ders çalıştım ..hala çalışıyorum :) sikicem o sistemi
    NoEL: belki sikersin ..belki sikerim ..belki sikerler :)

_____Sikicez o sistemi biz
    _____Biz sikicez o sistemi
    _____o sistemi sikicez biz
    _____sistemi sikicez biz
    _____sikicez o sistemi biz
    _____yeah nefesim etmedi lan :)
    _____Neyse hade kasmaya devam..!! :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 810 Toplam Mesaj: 3