Mortgage Kredi Hesaplama
-
meraba
yeni yeni bi kac sitede gordum ne kadar kredi almak istediginizi, faiz oranini ve kac ayda odeyebilcginizi falan yazinca tablo halinde dokum veriyo ay ay su kadar odersiniz su kadar faizi cikar diye
nette cok arastirdim muhtemelen javayla yazilmis. ornek bi site vericem umarim reklam oldugu dusunulmez ki ilgisi yok
bana bu konuda kaynak sunabilcek ya da yardim edebilcek biri varsa cok memnun olurum
msn:cem@manyakmiyim.be
http://www.evalsis.com/ bunun sag tarafinda kredihesaplayici var -
ev alacaklar epey dusunur tasınır herseyı gorerek karar verirler artık paylaşım için sağol
-
+1
-
tabi burda %kaç faiz var buda onemli %7 de 59000.00 YTL faiz oduyon yani paraya yazık :D ama hiç bir bankanın %7 değil kredi faizi galiba en son %1.67 di
-
walla buradaki tabloda %7 yi degistirmeden hesapladim gayet iyi gorunuyor.Ben daha yeni kredi cektim ev icin bu tablodaki hesaba gore ben su anda 2 katini oduyorum :S sistem tam anlami ile yürürlüğe girerse buraya geçmek oldukça mantıklı...
-
eha arkadaslar kimse okumadi mi anlamadi mi demek istedigimi bu tarz bi java yazabilen var mi gerekirse ucretiyle yazdiricam
Toplam Hit: 892 Toplam Mesaj: 6