Mortgage Kredi Hesaplama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeAdPaN
    DeAdPaN's avatar
    Erkek
    meraba
    yeni yeni bi kac sitede gordum ne kadar kredi almak istediginizi, faiz oranini ve kac ayda odeyebilcginizi falan yazinca tablo halinde dokum veriyo ay ay su kadar odersiniz su kadar faizi cikar diye

nette cok arastirdim muhtemelen javayla yazilmis. ornek bi site vericem umarim reklam oldugu dusunulmez ki ilgisi yok

bana bu konuda kaynak sunabilcek ya da yardim edebilcek biri varsa cok memnun olurum
    msn:cem@manyakmiyim.be

http://www.evalsis.com/ bunun sag tarafinda kredihesaplayici var
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    ev alacaklar epey dusunur tasınır herseyı gorerek karar verirler artık paylaşım için sağol

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    +1

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    tabi burda %kaç faiz var buda onemli %7 de 59000.00 YTL faiz oduyon yani paraya yazık :D ama hiç bir bankanın %7 değil kredi faizi galiba en son %1.67 di

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gundabaz
    Gundabaz's avatar
    Erkek
    walla buradaki tabloda %7 yi degistirmeden hesapladim gayet iyi gorunuyor.Ben daha yeni kredi cektim ev icin bu tablodaki hesaba gore ben su anda 2 katini oduyorum :S sistem tam anlami ile yürürlüğe girerse buraya geçmek oldukça mantıklı...

Dokunmayın yetime Parmak sokar Sütüne !!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeAdPaN
    DeAdPaN's avatar
    Erkek
    eha arkadaslar kimse okumadi mi anlamadi mi demek istedigimi bu tarz bi java yazabilen var mi gerekirse ucretiyle yazdiricam
Toplam Hit: 892 Toplam Mesaj: 6