Motion Graphics Temelleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasato
    hasato's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kolay gelsin arkadaşlar. Bir süre video paylaşımında bulunamadım. Yeni bir set ile başlangıç yapmak istedim.Motion Graphics çalışmalarında sıklıkla kullanılan özellikleri anlatacağım. Teknik bilginin dışında yapacağımız bir uygulama ile seti sonlandıracağım.Faydalı olması dileğiyle. 

1.Ders

hasato tarafından 03/Şub/16 21:01 tarihinde düzenlenmiştir

Ders paylaşımlarıma @hasan safa tosun ( youtube) , @hasato (facebook) adreslerinden ulaşabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasato
    hasato's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2.Ders - Trim Paths

Ders paylaşımlarıma @hasan safa tosun ( youtube) , @hasato (facebook) adreslerinden ulaşabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

kanalına abone oldum anlatımın fena değil sadece hiç bilmeyenlerle biraz bilenleri ayırarak anlat hocam.. mesela başlangıç derslerinde detaya in ama bazı derslerde direk sonuca git çünkü sıkılabiliyo insan izlerken..

Ama genel olarak güzel anlatımın takip ediyorum umarım sende sıkılıp bırakmazsın :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasato
    hasato's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yorumun ve tavsiyelerin için teşekkür ederim.Sıkılma konusunu önlemek için mümkün olduğunca videoları kategorilere ayırdım. Ancak bu noktada tam ayrım yapabilmem çok zor. Gelen talepler - yorumlar doğrultusunda iyileştirme yapabilirim . Diğer türlü ben detaya ineceğim video ile hızlı geçeceğim video yu kendime göre ayarlasam eminim izleyenler ciddi sıkıntılar yaşayacaktır. Şuan için bazı konulara uygulamalı videolar da değinmeden anlatım yapıyorum ve süreyi kısa tutmaya çalışıyorum ( Mesela position için p tuşuna , opacity için o tuşunu basıyoruz demek yerine position açıp ....... demeyi tercih ediyorum ) . Şuan için bulabildiğim en mantıklı çözüm bu :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasato
    hasato's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

3.Ders