folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Motorlu Taşıt Temiz Kağıdı Alma(Borcu Yoktur)?Yardım

Motorlu Taşıt Temiz Kağıdı Alma(Borcu Yoktur)?Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

borcu yoktur kağıdı almak için verigi dairesine gitmeye gerek yokmuş artık borcu yoktur yazısını nereden alailiriz başka.?

internette aradım ama bulamadım OTOMASYONLU DAİRE lerden alınabilirmiş oralar nereler.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    benim bildigim kadarıyla motorlu taşıtlar vergi dairesinden alıyorsun.

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek

benim bildiğim kadarıylada vergi dairesinden alınıyor borcu yok yazısı ama

http://www.gib.gov.tr/index.php?id=40

burdanda borcuna bakabiliyorsun.print out alırsın burdan ama geçerliliği ne kadar olur bilemem

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    nakil vasıtaları vergi dairelerinden alabilirsin bir tek!..ki müdür yardımcısının kaşesi ve imzası gerek..internetten kaşe ve imzayıda halledebiliosan olur anca..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

tamam hallettim arkadaslar sağolun otomasyon sistemi:iller arsında gidip gelmeyi gerektirmeyen bişeymiş.yaniaraç istanbulda sen izmirdesin misal.istanbula gidip gelmeye gerek yok izmirden de satabilirsinmiş.

internettende borcu yoktur falan alınmıyormuş.vergi dairesinden ruhsatı verince iki dakkada aldım.no problem.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 9997 Toplam Mesaj: 5