Motorola Atrix Hakkında
-
Arkadaşlar telefonu baktım özellik bakımından ve fiyat bakımından gayet iyi almayı düsünüyorum . Telefon hakkında bilgisi olan var mı?
-
2 arkadaşımda var pek memnun değiller.
Telefon stabil değilmiş yani öyle söyleyim. Bide motorola destek vereceğini söyleyip vermedi telefona,güncellemesini çıkartmadı.
Yani kullanıcıyı pek önemsemiyolar.
Bide donanimhaberde 10larca sayfa tartışıldı türkiyede bu telefon 2 koldan satılıyo biri hepsiburada diğerini unuttum.
2sindede refurbished ürün satıldığına dair baya şikayet var.
Bu fiyata bu özellikler diye bende almayı düşünmüştümde,sonra dedimki harbiden lan bu fiyata bu özellikler ne ayak :)
-
Sanırım android versiyonu 2.3 dediğin gibi güncellemesi yok
-
Android telefon alacaksan ya Samsung yada HTC alacaksın.İleride başın ağrımaz.LG, Motorola falan bulaşma.
-
ben s3mini almayı düşünüyorum baya araştırdım güzel telefon.
s3 mini fiyatına huawei ascend p1 var özellikleri çok daha iyi ama huawei ne ya :D güvenemedim.
Bu zamana kadar her aldığım telefon elimde kaldığından en az 2 sene idare etsin diye samsung galaxy s3 mini almayı düşünüyorum bi araştır istersen.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
ben s3mini almayı düşünüyorum baya araştırdım güzel telefon.
s3 mini fiyatına huawei ascend p1 var özellikleri çok daha iyi ama huawei ne ya :D güvenemedim.
Bu zamana kadar her aldığım telefon elimde kaldığından en az 2 sene idare etsin diye samsung galaxy s3 mini almayı düşünüyorum bi araştır istersen.
Huawei iyi markadır.Çin'lilerin ZTE ile birlikte en büyük firmalarından biri.Ümraniye taraflarında binaları var.Turkcell'in 3G modemlerini ve TTNET'in modemlerini bunlar yapıyor.Ha alınır mı alınmaz.Çünkü yazılım desteği vermiyor.Bakınız : Huawei X5.
mkyb tarafından 06/Oca/13 19:30 tarihinde düzenlenmiştir -
iş yerinden arkadaş almıştı hepsi burada dan wirelesinda sorun vardı gerş gönderdş baska verdiler oda sorunlu cıktı geri vermekte de zorlandı baya.bide garantide değişimi olan ürünleri tekrar satıyor hepsiburada atrix için