Motorola E398 YARDIM!
-
Beyler ya benim tel motorola e398 bilen bilir bu salak tel de zil sesi detayı diye bişi var ama makina bu zil detayına girmiyo bundan dolayı ne mesaj sesi ayarlayabiliyorum nede zil değişikliği yapabiliyorum anca 5 dakika sonra bi ''clup'' sesi geliyo öyle.Mesajı 5 dakika sonra görüyorum bu bende bayağı problem oluyo bilen varmı?
Saygılar TOGYTİİON...
-
canım kardesim senin telefonun sorunu kesinlikle programsal bir sorun aslında telefonuna bi format atabilsen sorunun duzelebilir ama elle bunu yapamayacagın icin mecbur ona biraz para harcayacaksın cunku ona program atan box var onun fiyatı 900 euro ismi MMS4 bunu sen atamayacagına gore bildigin bi teknik servise goturmen gerek. Yanılmıyorsam o telefona sen bir muzik dosyası gondermissin ondan olabilir sunları dene olmassa kesin teknik servise goturmen gerekli..1-hafıza kartını cıkar oyle calıstırıp dene oyle calısırsa hafıza kartına pc den format at. 2-telefonda ayarlarda tumunu sil var onunla telefonun icindeki sonrada yuklenmiş hersey silinecektir sayet bunu yapmaya karar verirsen telefon rehberin resimlerin mesajların gider ona gore bukadar diyeceklerim kolay gelsin sana........
-
Eyvallah...Ama bişi var anladığım kadarıyla sen tel i ve özellikleri biliyosun bu tel de bi mp3 ü telefon hafızasına atmazsan onu ne zil nede mesaj sesi olaraka kullanırsın.Ha burdada şöyle bi problem var bu dediğimi yaptın sonra tel hafızasına girdin bu zil sesi olarak kullandığın mp3 ü sildin işte bundan sonra olan oldu diye tahmin ediyorum.Bu işin çözümü değil başlangıcı oldu ama neyse...
-
abi bende de o mal telefon var.kasıyo falanbak şimdi o dediğin şöle oluyo:zil sesi olan bi melodiyi sildiğinde zil seslerinde gözükmez ya o zil sesi telefon gösteremiyince içeriye almıyo bi geriye götürüyo.zil sesi olarak hafifi seç ondan sonra detaya gir seviyeyi 7 yaparsın zil sesi de seçersin.
-
Abi bu gerzek makina titreşimden başkasına girmiyo a k ya sıyırıcam yoksa atıcam ya...
Toplam Hit: 1748 Toplam Mesaj: 5