Motorsiklet Dış Lastik Önerisi
-
2004 Kanuni Seyhan 150c motorum var.Aldığımdan beri dış lastikler değişmedi.Kaygan yolda, adı üstünde kaygan yol kayıyor.Ama biraz fazla kayıyor.Güvenliğim için dış lastikleri yenilemek istiyorum.Biraz araştırma yaptım ama nasıl bir lastik alabileceğime karar veremedim.Benim önceliklerim hız değil.Oturaklı olsun, uzun ömürlü olsun.İyi marka olsun.
Hangi marka almalı ?
Oturaklı olması için ne tür almalı ?
Tubeless almalı mı, almamalı mı ? Neden ?
Arka lastiği kalınlaştırmak için hangi numarayı arttırmalı ?
Arka lastiği kalınlaştırma moturu daha oturaklı yapar mı ?
Ön Lastik: 3.25 - 18 TUBELESS
Arka Lastik: 110 / 90 - 16 TUBELESS
-
michelin pilot sport
-
Sanalcaptan bunu yazdı
michelin pilot sport
michelin adama bayaği tuzlu gelir tabi pilot sport tam prof lastiktir ayrı mesele
fikrime gelince bridgestone ve ya prelli modellerine bi bak derim konu motosiklet olunca prelli bayaği tutuluyor
-
Yol tutuşu iyi, kış için uygun ve uzun ömürlü olması önceliğim.
-
Hocam lastiğin raf ömrü bile 5 yıldır biran önce değiştirmelisin, michelin pilot iyidir ama tuzlu gelebilir,lastiği genişletmeni tavsiye etmem zaten yeterince geniş görünüyor. Adamlar bunu test etmiş o kasaya en uygunu bu çaptır.
-
MaDCouRaGe bunu yazdı
Hocam lastiğin raf ömrü bile 5 yıldır biran önce değiştirmelisin, michelin pilot iyidir ama tuzlu gelebilir,lastiği genişletmeni tavsiye etmem zaten yeterince geniş görünüyor. Adamlar bunu test etmiş o kasaya en uygunu bu çaptır.
Yorum için teşekkürler hocam.Zaten ıslak yolda buz pateni yapıyor gibi motor sürmeyi çok tehlikeli gördüğüm için değiştirmek istiyorum.
Michelin için 110/90 - 16 boyutlarında teker bulamadım hocam.Bu arada çok da pahalıymış.Biraz daha uygun olması gerekiyor.
CyberAngel tarafından 24/Kas/13 00:41 tarihinde düzenlenmiştir