folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motorsiklet Tutkunları İçin Teknikler... Yogun Karda Nasıl Kullanılır

Motorsiklet Tutkunları İçin Teknikler... Yogun Karda Nasıl Kullanılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

malzemeler  1-bildigimiz çamaşır ipi 2-pompa

Arka lastigin havası bit miktar indirilir  sonra çamaşır ipimiz lastige sık aralıklarla sarılır  (arabalara takılan  zincir mantıgı buradaki ile aynı) daha sonra havasını indirdigimiz lastige pompa ile tekrar hava basılırki çamaşır ipi lastigimizin dış yüzeyini iyice sarıp gerginleşsin... bir tane çamaşır ipi yetmiyor. ben iki tane kullandım... burada dikkat edecegimiz bir kaç husus var yokuş aşşagı giderken frenlere ne olursa olsun dokunmayın en küçük viteste komprasörle inin, düz yolda kar üstünde  normal hızda giderken gaza biraz fazla asıldıgınızda yada debriyaj kavramasının dozunu kaçırdıgınızda  göt atmaya başlıyor bu çok keyifli ama hemen toparlamayı başaramazsanız kontrolü kaybetmeye sebep olabiliyor...

Karda motorsiklet kullanmanın başlıca bir kaç avantajı var kesinlikle makinayı kontrol etmesini ögreniyorsunuz hakimiyeti benimsiyorsunuz, makinanın dinamiklerine aşina oldugunuz ve refleksleri kaptıgınız için normal diger günlerde yolda giderken kaygan yola baglı gelişen (çamur,ıslaklık, aşırı toz vsherhangibir olaya karşı tepkiniz çok hızlı ve saglıklı oluyor...      iyi eglenceler (:

:) mutluyum, huzurluyum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hoca süpersin yauw :D

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

şimdi motorsikletle eve geldim, gerci kar durdu ama bir iki gün gideceğe benzemiyor, belki birinin işine yarar

up...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

bi hoplatıyım tam zamanıdır :)

Toplam Hit: 1337 Toplam Mesaj: 4