Motorumuz Çalındı
-
Selam hocalar,
kadıköy moda da motorumuz çalındı hırsızlar bağlı olduğu kilidi kırarak çaldılar
polise başvurduk ama iş çıkar mı çıkmaz mı bilmiyoruz aşşağıda videodalarda sizden rica plakaları okuyabiliyorsanız lütfen yazın polise bildireceğiz.
Youtube video ismi
olcay yüzgeç
ch12 2017 10 29 07 42 22 video da 15:15 de ki plaka
Ve bu profilindeki asd de adlı video da 13:40 dan sonra
-
Keşke şöyle link koysaydın hocam zor mu geldi?
1- https://youtu.be/rNzmYiibvUs?t=15m15s
2- https://youtu.be/eeoBlM2QLnU?t=13m40s
Geçmiş olsun.
-
Hocam mobilden açtım konuyu yapamadım biran. Teşekkürler
-
Geçmiş olsun 1 bardak su iç, benim kasam çalındı gitti, ben hırsızlık olduğunda şehirde olsa idim buldururdum, iyi yallarsan emniyeti buldurursun,
-
Motorun markası neydi ek olarak kilit kaç paralık bi kilitti? Bunları da yazarsanız biz de önlem alalım
-
Hocam geçmiş olsun umarım bulursun.
Ek bilgi olarak: Bilgi Garaj diye bir youtube kanalı var orada bu kilitleri test ediyorlar. 500 liralıktan 60 liralığa kadar sadece 2 tanesi başarılı çıkıyor.
-
marka, model, renk nedir diğerlerinden ayırt edilebilecek başka bişey varmıydı sticker, egzos aksesuar gibi birde plaka ne hocam
pompaci tarafından 30/Eki/17 14:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Geçmiş olsun. bu tip konuları ne zaman görsem hiç şaşmaz hep aynı şey aklıma geliyor: deli güvenlik sistemi oluşturmak
mesela motorun üstüne "çalarsan ölürsün" yazacaksın. motoru çalan kişi sürünce motor patlayacak . acaba alıcısı olurmu? yoksa insanlık haklarına aykırı mı denir. ????
çok ciddiyim. patlama değil ama elektro şok gibi birşeyde ciddiyim
-
futurist bunu yazdı
Geçmiş olsun. bu tip konuları ne zaman görsem hiç şaşmaz hep aynı şey aklıma geliyor: deli güvenlik sistemi oluşturmak
mesela motorun üstüne "çalarsan ölürsün" yazacaksın. motoru çalan kişi sürünce motor patlayacak . acaba alıcısı olurmu? yoksa insanlık haklarına aykırı mı denir. ????
çok ciddiyim. patlama değil ama elektro şok gibi birşeyde ciddiyim
Zalımca düşünce.
Aslında hırsız a zerre acımam, elime geçirsem derisini yolarım.
-
geçmiş olsun hocam gruplara yazdın mı ?
-
Allah kolaylık versin başkan. Ben 2 aydır. Çalınmış ve bulunmuş motorsikletin yerini bulmak ve trafikten düşürmek için ugraştım. Cidden allah yardımcın olsun...