Motosiklet Satın Alacağım. Yardım.
-
Arkadaşlar merhaba,
Bir süredir uygun fiyatlı, az yakan ve hafta sonları sağa sola gitmek için bir motosiklet almak istiyordum.
Borelli Ledow CXM 250a marka modelinde bir motor buldum. Bana göre uygun bir fiyata anlaştık. Akşam gidip motoru göreceğim.
Sizden ricam motor, markası ve başka diğer konularda bilgisi olan arkadaşların benimle paylaşması. Anladığım kadarı ile motor çin malı. Zaten Dünya'ların parasına anlaşmadık. Buna vereceğim para ile Iphone 5s alabilirim mesela :)
Sahibinden.com linki: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-borelli-ledow-fiyat-dustu-136884392/detay/
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Selametle... -
Görüntüsü hoş ve V motor olması ayrı bir hoş
Bence sağlam bi yere baktır kafanı ağrıtmasın, motordan soğuma sonra.
Ama bu markayı ilk defa duydum.
Bir de forumlarda araştır bence nasıl bi aletmiş diye (yüksek ihtimal yapmışsındır zaten) ...Avantajı-dezavantajı nedir, ne sorunlar çıkarır vs öğrenmek lazım
-
hoca 2. el düşünme motorda ertesi gün motor elinde patlar çin markalarından uzak dur
al bi sym keyfine bak seramik silindir hiçbir motor yapamıo hararet yok çekişten düşme yok ömürlük 2 sene garantili kafan ağrımaz... -
Hocam 2.500 tlye motor alıyorum. Yani çok özenecek bir durumda değilim :) V motor olması çekici geldi bana da. Ayrıca aleti custom yapan yer güzel yapmış Görünüşü çok iyi duruyor. Akşam bakacağım. Hayal kırıklığı olur belki de. Ben markayı merak ettiğim için sormak istedim. Araştırdığımda çin malı olduğu için benzer markalarla parça alışverişi olabildiği yazılı. Çok sorun çekeni de var, sorunsuz kullananı da. Anlayamadım açıkçası