Mount And Blade Varband Yardım
-
bu oyunu oynayanlar varsa bilirler kral bana bi şehir bide köy verdi fakar onlardan nasıl vergi toplarım ben onu bulamadım yardımcı olablcek varmı
-
toplama vergiyi ne yapcaksın toplayıpta, para hilesi var onu kullan. Güzelim para hilesi varken vergiyle mi uğraşacaksın aq :D
-
Napacaksın abi vergi toplayıp ? Arabistan Krallığı gibi yap o sanal şehir ve köyünü, halk rahat olur...
Bak TR'ye, belimizi büktü benzin 1lt 4 TL be abi !!! insaf artık !
Dünyanın en pahalı benzinini biz kullanıyoruz.
Yardım;
http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=106800.0
http://www.turnuval.com/mount-blade-genis-icerikli-el-kitabi-t57202.html?s=323a01ae9ea856d61981ef435d1ffe32&
-
Laptop alınca alcam orjinalini ya, çok güzel yapmışlar bu sefer... Ve evet ctrl+x = para xD
-
sadece merak ediyorm ya bulamadım bi türlü vergi toplamayı görev falan mı yapmak lazım
-
Vergi zaten kendiliğinden toplanıyor. Raporlardan bütçeye girdiğinde ne kadar aldığını görürsün. Eğer koyün çok fakirse vergi gelmez. Gorev yaparak koyunu zenginlestirebilirsin
-
steamde 2 orjinal oyunu 10$.
almak isteyen kaçırmasın.
-
Köye girdiğinde kendiliğinden şilink diye bi ses gelir ekranda yazı belirir yada..
her gittiğinde toplayamazsın vergi, oyunda braz beklemen lazım ilk gidişlerinse..1 haftada bi oluyo sanırım vergi olayı, tavsiyem köyün refahını geliştirecek değirmeni yap, köye uzun süre uğrama..
haftalık vergi 200-500 dinar arası bişi sanırım...ama uzun süre uğramayınca güzel bi mebla alıyosun..oyunda para kazanmak için, düşman karavanlarını yok edin, hep sağlam dinar verir, hemde sağlam ticari mal verir.
düşman köylerini basın sağlam ticari mal verir..görevlerden para değil ilişki kazanırsınız, görevlerde önemli..kaleniz varsa yanınız sürekli asker taşımayın, gelişen askeri kaleye atın 1 level atlasa bile kaleye atın, her memleketten sürekli asker toplayın ama 2o tane sağlan Svadya şövalyeniz olsun sürekli yanınızda.Üstünüze asker alıcağınızda morali yüksekten başlatır.
Sorunuz olursa PM le ulaşabilirsiniz..