folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mourinho Sonunda İstifa Etti

Mourinho Sonunda İstifa Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

Dünya futbolunun en önemli teknik direktörlerinden biri olan Jose Mourinho Chelsea'deki görevinden istifa etti.
    Mavileri iki yıl üst üste Premier Lİgi şampiyonu yapan ancak geçen sezon Mahchester United'a şampiyonluğu kaptıran Portekizli teknik adam, Rosenborg karşısında alınan beraberlik sonrası ayrılma kararı aldı.
    Chelsea de internet sitesinde, "Kulübümüz ve Jose Mourinho, karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık" açıklamasını yaptı. Portekizli hocanın beş oyuncusuna mesaj çekerek ayrılacağını söylediği belirtildi.
    Avrupa Kupaları'nda beklenen başarının gelmemesi ve kulüp sahibi Abromovich'in oynanan futbolu beğenmemesi aylardır Mourinho ile Rus milyoner arasında gerilim yaratıyordu.
    Chelsea 2005 ve 2007'de Şamiyonlar Ligi yarı finallerine kadar gelmesine rağmen iki sefer de Liverpool'a elenmekten kurtulamamıştı.
    Bu sezon lige iyi bir başlangıç yapamayan Chelsea, 6 maçta topladığı 11 puan ile beşinci sırada yer alıyordu.
    Mourinho'nun yılda 13 milyon dolar kazandığı 3 yıllık daha kontratı bulunuyordu.

++++++++++++++++++++++++++++++

bu adama okadar kıl oluyordum okadar nefret ediyordumki ohh be. kendini bi halt sanana artık Chalsea da bi halt edemeyeceğini anlayınca toz oldu demekki. bu adam Coliinadan sonra dünyanın en iyi ikinci hakemi olan Enders FRİSK'e iftira atmış istifasına neden olmuştu. o günden sorna daha da bi nefret edesim gelsi bu adamdan iyi oldu bea

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacı o anders frisk mi ne s2mse hiç unutmuom bi türk takımının bi maçında saç baş yoldurmuştu kararlarıyla nefret ediom

o itten sarı kafa demi bu dediğin

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    en sevdiğim teknik direktördür kendisi :D
    güven verişi karizması futbol bilgisi  vs .abramovich ak :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagdas
    cagdas's avatar
    Erkek
    bende bu ipneye kıl oluyodum kendini dünyanın sahibi sanıyo çyle manyak kadroyla avrupada bi halt yiyemedi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Böyle taktisyen dünyada bulunmaz Rafa Benitez Ve Jose Mourinhonun Futbol Ve Taktiksel bilgisi hiçbi teknik adamda yok...

ayrıca laf çakışlarına hasta oluyorum kesin bizim forumda takılmıştır:P

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    chelsea icin iyi oldu bu ipne bu sene takımı hic oynatamiodu zaten yakti bizide son rosenborg macinda ipne...

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

odun_komuru bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı o anders frisk mi ne s2mse hiç unutmuom bi türk takımının bi maçında saç baş yoldurmuştu kararlarıyla nefret ediom

o itten sarı kafa demi bu dediğin

-----------------------------
    he oyru amam ben o adamı saviyom be hajı. çok iyibiriydi ak tatmin oldun mu :D

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
Toplam Hit: 898 Toplam Mesaj: 7