Mouse Clicker Arıyorum
-
Bir süredir kullandığım bi clicker vardı, aklıma esti bi tarama yapayım dedim virüslüymüş. Temiz bitane lazım şimdi.
Özellikleri şunlardı, çok değil ama çok kullanışlı;
Ctrl + F3 ile tıklamaya başlıyordu
CTRL + F4 ile tıklamayı kesiyordu
Ayarlarında kaç saniyede bir tıklayacağını seçebiliyordun ( xx dakika / xx saniye / saniyenin onda x'i / saniyenin yüzde xx'i )
Ben gelende 1 saniyede 10 tıklama veya 100 tıklama yaptıracak şekilde kullanıyordum
Mouse program aktifken neredeyse oraya tıklıyor, yani saniyede 100 tıklama yaparken mouseu gezdirirsem tıkladığı yerler de geziyordu.
Ha, eğer mümkünse, "açık olan bir programın falanca bölgesine 30 saniye içerisinde 478 tıklama göndersin" şeklinde çalıştırıp, o arkaplanda programa tıklarken ben browserda gezebileceksem, çok daha kıyak olur :D
-
autoit ile çok güzel yaparsın
autoit mouseclick sendkey vs araştır binlerce örnek vardır
-
Detay verir misin usta hangi program daha çok işime yarar ne farkları var ve en sonda kalın yazıyla belirttiğim işlemi yapan var mı aralarında aceba
-
Ultima Online oynarken kullandığım makro programı vardı JUOM adında bir bakarsan arkaplanda da tıklıyordu sanırım.
-
autoit ile arka planda yaparsın ama dedigi gibi jormans uo loop da var o özzellik sanırım
diger adı makroman ultima online
Allura tarafından 15/Kas/13 01:23 tarihinde düzenlenmiştir -
autoit ile kendin yaparsan en temizi olur
araştırman gereken komutları veriyorum:
ControlClick
HotKeySet
Fonksiyon oluşturma (Func)
Sleep
While
directx oyunlarında kullanacaksan autoit büyük ihtimal yemez.
basit bir örnek:
$a = 0
YekteranBaymedir tarafından 15/Kas/13 01:39 tarihinde düzenlenmiştir
HotKeySet("^{F3}", "__baslat")
HotKeySet("^{F4}", "__durdur")
Func __baslat()
$a = 1
EndFunc ;==>__baslat
Func __durdur()
$a = 0
EndFunc ;==>__durdur
While 1
Sleep(10) ; 10 milisaniye bekle
If $a = 1 Then ControlClick("[ACTIVE]", "", "")
WEnd -
Kodları falan nereden öğrenicem? Arkaplandaki pencereye tıklatma olayı nedir nasıldır
-
Autoclicker var hocam bi incele istersen.