Mouse Macro Olayları Nedir ?
-
Hocalar bir süredir cs go oynuyorum macro videoları falan izledim adamlar sekmeyi ortadan kaldırıyor
Sizce ne kadar adil ?
banlanma riski var mıdır ?
-
uzengil bunu yazdı
Hocalar bir süredir cs go oynuyorum macro videoları falan izledim adamlar sekmeyi ortadan kaldırıyor
Sizce ne kadar adil ?
evet hocam büyük bi banlanma riski mevcut, adil değil.
-
ArduouS bunu yazdıuzengil bunu yazdı
Sizce ne kadar adil ?
evet hocam büyük bi banlanma riski mevcut, adil değil.
Anladım hocam kimisi spray olduğu için yok diyor kimisi var kafam karışmıştı
-
Ranked game de yüksek rütbeli oyu ncular kaybettiğinde maçı tekrar izliyor ve bazı oyuncular senin yaptiğinin spray mi yoksa macro mu olduğunu anlıyor sen böyle Ranked de macro yaparsan ban riskin her zaman var
Normal yıkım vs oynayacaksan sorun yok
-
PanxeR bunu yazdı
Ranked game de yüksek rütbeli oyu ncular kaybettiğinde maçı tekrar izliyor ve bazı oyuncular senin yaptiğinin spray mi yoksa macro mu olduğunu anlıyor sen böyle Ranked de macro yaparsan ban riskin her zaman var
Normal yıkım vs oynayacaksan sorun yok
Anladım hocam sağolasın
Daha 2 kez ranked maça girdim :D,zaten mouse macro mouse değil fakat dısarıdan programlar yardımı ile yapılabiliyormus sanırım
-
3. parti uygulamalar vac ban sebebidir. yani başka bir uygulama kullanarak anti recoil yaparsan otomatik banlanma ihtimalin var.
Bloody serisi içindeki macro özelliği ekstra bir uygulama kullanmadan yaptığın ayar dosyasını mouse içine attığından dolayı vac bunu yakalayamaz oyüzden bu vac ban sebebi değil. Üstteki arkadaşlarında söylediği üzere düşük rütbelerde yine kimse anlayacağını sanmıyorum fakat yüksek rütbelerde bu anlaşılıyor, bilen adam anlıyor yani ve reportluyor. Overwatch'a dosyan geldiğinde izleyen adamın yine bu antirecoil özelliğini anlaması ve ona göre other hacking şeklinde raporlaması lazım. özet olarak bu olaydan ban yemek bence çok çok zor.
dip not: resmi turnuva maçlarında bu anti recoil özelliğine dikkat ederler oyüzden yasaktır. (esl,esea vs.)
dip not2: anti recoil mevzusu aslında oyunda belli bir seviyeye geldikten sonra ekstra bişi kullanmadan el alışkanlığıyla ayarlayabiliosun ve recoil olayını çok çok azaltabiliyorsun.
FCN tarafından 16/Eki/15 16:44 tarihinde düzenlenmiştir