Mouse Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

Arkadaşlar elimde wireless optical mause var.. Geçen mause yere düştü ve ortasındaki joistiği kafa yedi :b sitelere filan girince sürekli aşağı yukarı çıkartıyo beni deli ediyo ben onun komutunun iptal olmasını istiyorum nasıl yaparız? Yani o hiç yokmuş gibi olucak :B denetim masasından biraz kurcaladım hatta komut kısmını disable yaptım ama hala çalışıyor nasıl yaparız ?=

selam gençlik!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    içini açıp sökebilirsin

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    -----------------------------
    içini açıp sökebilirsin
    -----------------------------

düşündüm aslında ama daha modern bi çözümü vardır diye bide müridlere danışim dedim :D 

selam gençlik!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    tek çare sökecen joistiğin balansı bozulmuştu düzeltecen olcak heralde yapabilirsin :D milimetrik olcak ama nese

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bu şekilde eziyet çekmektense sök gitsin mürit lerin dediği gibi.. fifty fifty ya çalışır yahep bozulur hiç olmazsa eziyet çekmezsin

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    sök gitsın ya bende söktüm mause bozuldu :P wireles mause almayın szie tavsiyem 43 dolar verdim a4 e bozuldu :D

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
Toplam Hit: 817 Toplam Mesaj: 6