Mouse Tavsiye
-
Bana adam akıllı mouse önerir misiniz dostlarım. Şuanda ikinci mousede güme gitmiş durumda. daha önceki yani ilki hangi marka ise tekerleği bozulmuştu. İkinci mouse sol tıklama yere bir kere tıklıyorum sanki iki kez tıklıyor bir mozilla bir ie de pencere açtığımda sağ üst köşeden çıkışı yaparken tek tıklıyorum sanki çift tıklamış gibi ikisinide kapatıyor sinir olduk. içini söktük kurcaladık, temizledik düzeldiydi yine aynı çift tıklama başladı. üstte tekerin olduğu yerde kırmızı bir düğme var orasıda çift tıklama yeri ama ben soldakinde tek tıklıyorum çift tıklıyor bu zımbırtı. markası : A4 tech. bana adam gibi mouse tavsiye edermisiniz arkadaşlar.
Not : kablolu ve optik mouse olacak. para sorun değil 20-50 TL de olur farketmez. teşekkürler şimdiden. -
Logitech in mauslarına bi göz at
-
Benim ki bundan son derece memnunum.
Pilini ne zaman taktığımı unuttum.
Buda bi arkadaşta var fena değil.
http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-m195-kablosuz-nano-mouse-910-001998-/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd04735
-
kablolu istiyorum demişsin ama ben genede önerimi yapayım:
kendim kullanıyorum gayet güzel ve kullanımı rahat.

-
a4tech x7 al gitsin gayet kullanıslı
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------
Benim ki bundan son derece memnunum.
Pilini ne zaman taktığımı unuttum.
Buda bi arkadaşta var fena değil.
-----------------------------hacı bu usttekı vs nano dan var suan onu kullanıyorum =) . cok memnunum . ben boyle memnun kalıncada sınıftakı dıger 2 ark da sipariş verdi . sımdı bırı daha
alıcak :D . kısacası bı kerelık ver 50 lirayı kurtuL derim . ayrıca vatan ın sıtesınde marathon m705 dye bı model var yıne logitech in oda iyidir . 32 dolardı sanırsam
oda .
-
arkadaşlar bu logitech ve microsoft marka kablosuz mouseler oyun içinde uygun olur mu acaba canım sıkılırsa oyunda oynuyorum bu yüzden şimdiden sorayım. usb'li olanlar pilsiz mi çalışıyor?
-
can498 bunu yazdı:
-----------------------------
kablolu istiyorum demişsin ama ben genede önerimi yapayım:
kendim kullanıyorum gayet güzel ve kullanımı rahat.

-----------------------------Aynı mouse evde öyle yatıyor tam bir pil canavarı ayrıca vericisi kalas gibi.Ben laptop kullandığımdan bana göre değil.
En tavsiye etmeyeceğim marka ve modeldir.
-
ben yıllar önce kıçı kırık bi mouse aldım başına gelmeyen kalmadı tık demedi wala :|
-
bir hafta önce bunu aldım.tavsiyemdir.
http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-001793-m90-optical-mouse/productdetails.aspx?I_ID=46742