Movie Maker Benzeri Program Arıyorum
-
Arkadaşlar merhaba öncelikle.
Movie maker tarzı sürükle bırak biçiminde kullanımı basit video yaratma yada editleme programı arıyorum. Burada ki en önemli husus Tabiki daha kapsamlı ve daha kullanıcı dostu olması.
Tecrübelerinize dayanarak bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
-
hocam şahsen sony vegas kullanıyorum ama bilgisayarım biraz eski olduğundan biraz yavaş oluyor haliyle..
artık video kesme işlerinde Avidemux adlı çok kullanışlı ve işlemci/gpu dostu bu yazılımı kullanıyorum.
eğer amacın video kesmek ve format dönüştürmek ise tavsiye ederim..
-
benim önerebileceğim Sony Vegas Pro 13 var..
-
RockZs bunu yazdı
hocam şahsen sony vegas kullanıyorum ama bilgisayarım biraz eski olduğundan biraz yavaş oluyor haliyle..
artık video kesme işlerinde Avidemux adlı çok kullanışlı ve işlemci/gpu dostu bu yazılımı kullanıyorum.
Teşekkürler hocam. Amacım kesmek yada format dönüştürmek değil de video yapmak.
Bu yüzden kullanımı basit sürükle bırak tercihler ile kullanıcı dostu bir program arıyorum.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdıRockZs bunu yazdı
Teşekkürler hocam. Amacım kesmek yada format dönüştürmek değil de video yapmak.
Bu yüzden kullanımı basit sürükle bırak tercihler ile kullanıcı dostu bir program arıyorum.
kolay gelsin hocam.
adobe 'nin final cut ya da premier yazılımlarını da araştır hocam, benim bilgim yok ama aklımda bunlar kalmış. başka yazılımlar da olabilir, aklıma gelmiyor şu anda :(
-
hocam aradiğin program bence adobe premiere pro çok basit öğrenince bir daha vaz geçmezsin
-
ProShow Producer bunu kullanıyorum
-
Wondershare Video Editor
Editlemek için bunu kullanabilirsin. Torrentde crackli halini bulabilirsin.
manhyak tarafından 23/Haz/15 02:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Bi aralar kullandığım; Camtasia studio