Movie Maker Ses Sorunum?
-
arkdaşlar mp 3 atıyorum vidyoya movie amkerda çalarken ses kalitesi acayip gidiyor. döt gibi çıkıyor ses ne yapmamız lazım
-
sadece movie makerdemi yapıyor o olayı yoksa genel olarakmı ses denetiminden eko ayarlarına bak bi olmadı ses driverini güncelle
-
greenboy2 bunu yazdı:
-----------------------------
sadece movie makerdemi yapıyor o olayı yoksa genel olarakmı ses denetiminden eko ayarlarına bak bi olmadı ses driverini güncelle
-----------------------------
sadece movie makerda -
eger make movie dedikten sonra yapiyorsa convert seceneklerini kaliteliye ayarla
-
yok onları yaptım winampta sağlam çalan ne varsa moviemakera attığımda sorunlu çıkıyor sadece kaydedince değil kaydetmeden önce denemek için çalarken bile öyle çalıyor
-
microsoft tan bi movie maker indir kur düzelir eger düzelmesse ses driverini güncelle...
-
Sony Vegas kullanıyorum sana da tavsiye ediyorum. Biraz kurcalarsan programı öğrenebilirsin. Çok zor değil.
Ayrıca istersen codecleri yeniden yüklemeyi dene. Mesela klite'ı yeniden yükle.
-
patates usta,bu konu benide bi zaman delirtmistti,sanirim bir video donusturme programi indirdin ve movi o programi desdeklemiyor.Soyle yaptim ben,ease audio converetr indir,yuklemek istedigin mp3 i ordan cevirip tekrar dene.cevirme isllemi saniyeler surer..cevirip yukledigi yerden moviye tasi-surukle..bitti.kolay gelsin.