folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Movie Maker Ses Sorunum?

Movie Maker Ses Sorunum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar mp 3 atıyorum vidyoya movie amkerda çalarken ses kalitesi acayip gidiyor. döt gibi çıkıyor ses ne yapmamız lazım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    greenboy2
    greenboy2's avatar
    Erkek

sadece movie makerdemi yapıyor o olayı yoksa genel olarakmı ses denetiminden eko ayarlarına bak bi olmadı ses driverini güncelle

Ben Nezaman Tahttan İndim ki... Siz Kral Oldunuz... Susarsam Çatışma... Konuşursam Savaş... Yazarsam Destan... SEVERSEM DEVRİM OLUR...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

greenboy2 bunu yazdı:
    -----------------------------

sadece movie makerdemi yapıyor o olayı yoksa genel olarakmı ses denetiminden eko ayarlarına bak bi olmadı ses driverini güncelle

-----------------------------
    sadece movie makerda

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

eger make movie dedikten sonra yapiyorsa convert seceneklerini kaliteliye ayarla

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

yok onları yaptım winampta sağlam çalan ne varsa moviemakera attığımda sorunlu çıkıyor sadece kaydedince değil kaydetmeden önce denemek için çalarken bile öyle çalıyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    greenboy2
    greenboy2's avatar
    Erkek

microsoft tan bi movie maker indir kur düzelir eger düzelmesse ses driverini güncelle...

Ben Nezaman Tahttan İndim ki... Siz Kral Oldunuz... Susarsam Çatışma... Konuşursam Savaş... Yazarsam Destan... SEVERSEM DEVRİM OLUR...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Sony Vegas kullanıyorum sana da tavsiye ediyorum. Biraz kurcalarsan programı öğrenebilirsin. Çok zor değil.

Ayrıca istersen codecleri yeniden yüklemeyi dene. Mesela klite'ı yeniden yükle.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serdar905
    serdar905's avatar
    Erkek

patates usta,bu konu benide bi zaman delirtmistti,sanirim bir video donusturme programi indirdin ve movi o programi desdeklemiyor.Soyle yaptim ben,ease audio converetr indir,yuklemek istedigin mp3 i ordan cevirip tekrar dene.cevirme isllemi saniyeler surer..cevirip yukledigi yerden moviye tasi-surukle..bitti.kolay gelsin.

Toplam Hit: 764 Toplam Mesaj: 8