folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Movie Maker Sorunum Var

Movie Maker Sorunum Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FearLesTurK
    FearLesTurK's avatar
    Erkek
    ya açıyom movie makeri herşeyi hazırlıyom donuyo kalıyo sonra pcde sorun var zannediyom pc tıkır tıkır çalışıyo neden olabilir bu acaba bi yardım edermsiniz?

Zeki bir adam ahmaklar meclisinde çok kere ne söyleyeceğini şaşırır. Geri Geldim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

1. codecten olabilir..

2. Eğer video boyutu cok büyükse sapıtıodu öle movie maker... Bekle sabret...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FearLesTurK
    FearLesTurK's avatar
    Erkek
    kendim yapıom hajı ya  8 tane resim var  bide 2 tane yazı yazdığım şey...

Zeki bir adam ahmaklar meclisinde çok kere ne söyleyeceğini şaşırır. Geri Geldim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hoca sorun olabilir movie makerda,

Eğer cok gerekliyse daha profesyonel olan

ulead dvd studio vs tarzı programları önermekten başka care yok :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FearLesTurK
    FearLesTurK's avatar
    Erkek
    teşekkürler hojam saol

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    yeni konu açmak istemedim bi sorun var el atın tahribat-ı ahali program filesteki movie maker dosyasını rarlayıp upload edebilirmisiniz

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    yeni konu açmak istemedim bi sorun var el atın tahribat-ı ahali program filesteki movie maker dosyasını rarlayıp upload edebilirmisiniz
    -----------------------------

Upload edildi:

http://rapidshare.com/files/164072518/Movie_Maker.rar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    eywallah hocam makbıle geçti;)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 704 Toplam Mesaj: 8