Mozilla FF Yer İmlerim Tamamen Silinmiş ! Yardım Lütfen....
-
Sabah interneti açtım, yeni kurulumdan sonra çıkan pencerelerle birlikte açıldı, tahribatı açmak için yer imlerine tıkladığımda acı gerçekle karşılaştım bomboştu!!!
Bir sürü site vardı hepsi gitmiş. Sitelerde "Beni hatırla dediklerim" halâ hatırlıyor ama bütün ayarlar sıfırlanmış, listenin kaydolduğu bi yer varmı? gerçekten çok lazım yardım ederseniz sevinirim.
-
foxmarks plugin inin kullanmanı tavsiye ederim bundan sonrasında
-
bir kere banada olmuştu komple silinmişti sıfır kurmuş gibi olmuştu olur böyle vakalar
abartma dünyanın sonu değil !!!!!!!! yardım lütfen diye konu açmak yasak arkadaşım onuda söyleyeyim
-
C:\Documents and Settings\kulllanıcı adın \Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\j9a4scrb.burası değişkendır\bookmarkbackups
en son bookmark yedegı burda olur tarihe göre :)
hadı iyisin gene :)
-
Landet bunu yazdı:
-----------------------------C:\Documents and Settings\kulllanıcı adın \Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\j9a4scrb.burası değişkendır\bookmarkbackups
en son bookmark yedegı burda olur tarihe göre :)
hadı iyisin gene :)
-----------------------------Mükemmelsin, harikasın, müthişsin, yaladım, yuttum :):)
Liste 3'yıllıktı bu yüzden benim için çok önemliydi. valla çok makbule geçti.
-
aynı sorun bendede olmustu karıstırırken bulduydum hala aklımdadır benım lıstenın buyuklugu 6 mb cıvarıydı :) 2,5 yıllık felan :)