Mozilla Firefox 3 Beta 5
-
Mozilla Firefox 3'ün 5. beta sürümü hazır
Halil MollaoğluTilkinin 3. sürümü gittikçe finale yaklaşıyor. Geliştiriciler 5. beta sürümünü yayımladılar...5. Beta: Tilki
gittikçe daha çok gelişiyor.Popüler web tarayıcısı Mozilla Firefox'un merakla beklenen 3. sürümünün 5. betası ilgililerin indirme inisiyatifine sunuldu. Bu yeni betada yer imleri yöneticisi geliştirilmiş ve arayüzde ufak çapta değişiklikler yapılmış. Tüm değişiklikleri öğrenmek için indirme linkindeki sürüm notlarını okuyabilirsiniz.
Mesela "Home" simgesi adres satırının altından kaldırılıp sol tarafına yerleştirilmiş. Sekmelerin görünümünde de ufak tefek yenilikler mevcut.
Bu beta sürümünün son beta olması bekleniyor. Zira geliştiriciler mayıs ayının başında ilk RC (nihai sürüm adayı) sürümünü yayımlamayı planlıyorlardı.http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html
kaynak= http://www.chip.com.tr/konu/Mozilla-Firefox-3-un-5.-beta-surumu-hazir_6279.html
alıntıdr ama sadece resmi değiştirdim çünkü chipten birşey alınca resmi değiştiriyor belli periyotlarla o resmi en azında öyle hatırlıyorum ve de bu resim daha çok hoşuma gidiyor :D her günde yeni sürüm yayınlıyor adamlar hızların yetişemiyorum
-
haberdeki resim :)
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------
haberdeki resim :)
yok ya haberdeki resim bu değil benim koyduğıum bu ama koyunca sorun yoktu şimdi girdim not found diyor :S
-
daha kaç beta çıkcak yaa tam sürüm çıksada indirsek (: + o home tuşu bende adres şeyinin altında değil ki :S yanında
-
eklenti destek sorunu dısında hiçbir sorun yok gibi:)hadi bakalm 3 e az kaldı
-
deja-vu bunu yazdı:
eklenti destek sorunu dısında hiçbir sorun yok gibi:)hadi bakalm 3 e az kaldı
-----------------------------ewt eklenti destek sorunu var ben 30 dk önce opera 15 dk öncesine kadar ise Mozilla Firefox 3 Beta 4 kullanıyordum yeni geçtim buna :D beta 4 te bile eklenti sorunu vardı bunda olması da normal ayrıca adamlar çokçabuk güncelliyo yenilişyo da bencede artık geldi şuyfinal sürümünün zamanı