folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Mozilla Firefox"Um Titriyor :| Bu Ne Yaw :S

Mozilla Firefox"Um Titriyor :| Bu Ne Yaw :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

yaw Muridler mozilla firefox'ta bazen bi titreme oluyor...site titriyor harbi harbi..kaç kere gözüm bozuldu sandım da harbiden titriyor :|

bunun sebebi ne olabilir ?

Video'ya da çekebilirim eger inanmazsanız :F

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

a.i üstüne battaniye ört geçer soğuktan oluyo

Sorun senin monitörde olmasın? 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    a.i üstüne battaniye ört geçer soğuktan oluyo
    Hacı hava güzel yaw :) harbiden bi sebebi war mıdır bunun :| anlamadım :S

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek
    eger monitörün 4 5 yıllıksa bi kaç hafta sonra bi yer kararız ekra bidada açılmaz monitörün bana oldu:D

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

sadece firefox da mı yapıyor hoca.. yoksa genel mi :)

çözünürlüğü düşür ve en kısa zamanda monitörü değiştir.. gözlerini bozarsın yazık ilerde hatta şimdi aşırı yoruluyordur

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:

sadece firefox da mı yapıyor hoca.. yoksa genel mi :)

çözünürlüğü düşür ve en kısa zamanda monitörü değiştir.. gözlerini bozarsın yazık ilerde hatta şimdi aşırı yoruluyordur

hocam pc 2 aylık felan...

yani internet explorer'de hic bi sorun yok :F

sadece mozilla'da ibnelik ediyor :|    yani hiç yoktan mozilla'yı silerim sorun olmaz :F

başka bi yerde titremiyor :F

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hoca o zaman firefox eklentilerinde bi sorun var.. Programı kaldır eklentileriyle birlikte, bunun için bir uninstaller programı kullanmanı tavsiye ederim, sistemi iyi temizleme açısından.. sonra farklı bi setup ile programı kur ve indirdiğin eklentilere de dikkat et.Sorun büyük ihtimalle ortadan kalkar.Ya da pcine bi spy girmiştir sadece firefox da böyle yaptırabiliyordur ama bu düşük ihtimal

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

ertan bunu yazdı:
    hoca o zaman firefox eklentilerinde bi sorun var.. Programı kaldır eklentileriyle birlikte, bunun için bir uninstaller programı kullanmanı tavsiye ederim, sistemi iyi temizleme açısından.. sonra farklı bi setup ile programı kur ve indirdiğin eklentilere de dikkat et.Sorun büyük ihtimalle ortadan kalkar.Ya da pcine bi spy girmiştir sadece firefox da böyle yaptırabiliyordur ama bu düşük ihtimal
    tamamdır hoca.Firefox artık sallanamaz cünkü sildim :F

internet explorer 7 yeterli :) 

bende pc de fln sorun war die korktum yaf :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Anofel adlı dişi sivri sinek tarafından sokularak sıtmaya yakalanmış senin Firefox'un tavsiyem üzerine Afrikada Tripanozoa isimli bir sinek türü yaşamakta ondan sipariş ver ..bi de o soksun senin Firefox'a ..titremesi geçer ama bu seferde uyuklamaya ..uyuşmaya başlar :-/

Topic başlığına kıl oldum da :X

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 1467 Toplam Mesaj: 9