Mozilla Firefox"Um Titriyor :| Bu Ne Yaw :S
-
yaw Muridler mozilla firefox'ta bazen bi titreme oluyor...site titriyor harbi harbi..kaç kere gözüm bozuldu sandım da harbiden titriyor :|
bunun sebebi ne olabilir ?
Video'ya da çekebilirim eger inanmazsanız :F
-
a.i üstüne battaniye ört geçer soğuktan oluyo
Sorun senin monitörde olmasın?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
a.i üstüne battaniye ört geçer soğuktan oluyo
Hacı hava güzel yaw :) harbiden bi sebebi war mıdır bunun :| anlamadım :S -
eger monitörün 4 5 yıllıksa bi kaç hafta sonra bi yer kararız ekra bidada açılmaz monitörün bana oldu:D
-
sadece firefox da mı yapıyor hoca.. yoksa genel mi :)
çözünürlüğü düşür ve en kısa zamanda monitörü değiştir.. gözlerini bozarsın yazık ilerde hatta şimdi aşırı yoruluyordur
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------sadece firefox da mı yapıyor hoca.. yoksa genel mi :)
çözünürlüğü düşür ve en kısa zamanda monitörü değiştir.. gözlerini bozarsın yazık ilerde hatta şimdi aşırı yoruluyordur
hocam pc 2 aylık felan...yani internet explorer'de hic bi sorun yok :F
sadece mozilla'da ibnelik ediyor :| yani hiç yoktan mozilla'yı silerim sorun olmaz :F
başka bi yerde titremiyor :F
-
hoca o zaman firefox eklentilerinde bi sorun var.. Programı kaldır eklentileriyle birlikte, bunun için bir uninstaller programı kullanmanı tavsiye ederim, sistemi iyi temizleme açısından.. sonra farklı bi setup ile programı kur ve indirdiğin eklentilere de dikkat et.Sorun büyük ihtimalle ortadan kalkar.Ya da pcine bi spy girmiştir sadece firefox da böyle yaptırabiliyordur ama bu düşük ihtimal
-
ertan bunu yazdı:
hoca o zaman firefox eklentilerinde bi sorun var.. Programı kaldır eklentileriyle birlikte, bunun için bir uninstaller programı kullanmanı tavsiye ederim, sistemi iyi temizleme açısından.. sonra farklı bi setup ile programı kur ve indirdiğin eklentilere de dikkat et.Sorun büyük ihtimalle ortadan kalkar.Ya da pcine bi spy girmiştir sadece firefox da böyle yaptırabiliyordur ama bu düşük ihtimal
tamamdır hoca.Firefox artık sallanamaz cünkü sildim :Finternet explorer 7 yeterli :)
bende pc de fln sorun war die korktum yaf :|
-
Anofel adlı dişi sivri sinek tarafından sokularak sıtmaya yakalanmış senin Firefox'un tavsiyem üzerine Afrikada Tripanozoa isimli bir sinek türü yaşamakta ondan sipariş ver ..bi de o soksun senin Firefox'a ..titremesi geçer ama bu seferde uyuklamaya ..uyuşmaya başlar :-/
Topic başlığına kıl oldum da :X