Mozilla Kendi Kendini Yuzlerce Kere Aciyor!
-
Merhaba arkadaslar,
Dun netten birseyler indirdim. Bugun de birden mozilla'yi acarken alet kafayi yedi ve kendi kendine mozilla yuzlerce sayfa acti. Ancak task manager'dan girip .exe'sini kapatinca durdurabildim.
Mozillayi sildim, tekrar yukledim tekrar bir kere acinca yuzlerce kez kendi kendine acildi?
Bunun nedeni nedir? Basit bir bug mi bu, yoksa virus filan mi bulasti acaba? Yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkurler....
-
Opera Kullan izinsiz pencereleri kendı oto olarak engellıyo :))) opera rules
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
Opera Kullan izinsiz pencereleri kendı oto olarak engellıyo :))) opera rules
-----------------------------konuyu saptırmayalım adam firefox kullanmak istio :P
hocam bug falan olacaganı sanmıyorurom 2.0.0.13 stabil surumu mu indirdin yoksa beta mı ?
bence bi antivirus taraması yap bişiler cıkabilir
-
cok ilginc bir sekilde kendi kendine gecti problem...
ilginc...
-
jerry bunu yazdı:
-----------------------------cok ilginc bir sekilde kendi kendine gecti problem...
ilginc...
-----------------------------galiba senin mause tuşu takılı kaldı ondan olmuşdur :P
neyse hocam kolay gele
-
ayni sorun bende de oldu, defalarca yeniden sildim, yukledim. Ama ne oldugunu anlamadigim bir sebepten degisik zamanlarda ayni sorun oldu. Bende tamamen kaldirdim makinadan, simdi safarideyim...Haaa safari deyince; bu tarayici harbiden cok hizli, digerlerinden kullanim olarak farkliliklari var, onlarin da nerede nasil kullanilacagini ogrendiginde kullanimi keyfli olur, istersen bir dene...
-
bende maillere bakarke oluyordu genelde ama artık bu aralar olmuyo