Mozilla T-Shirtlerini Falan Nerden Alabiliriz?
-
Kendime bir tane firefox t-shirtü almayı dusunuyorum.İlla kredi kartı mı gerekli.Türkiye'deki bir magazadan temin edemez miyiz?
http://intlstore.mozilla.org/product_info.php?products_id=16
nasıl t-shirt ama?
-
illa orijin olmasımı gerekiyo yoksa çakmada olurmu? (:
al pazardan siyah 1 t-shirt firefox unda amblemini at bi flaşa gerisini annadn sen (x -
yok orjinal olması gerekiyor. çakmasını desen yapabilirim. az mı yaptık baskılı t-shirt ya.
-
verdiğin linkteki zaten aralarındaki en iyisi :).Eğer orjinal almayıp kendin baskı yapıcaksan/yaptıracaksan daha güzel,şahanadende harika mozilla amblemleri var
-
Şu baskılı t-shirt olayı ne kadar mal oluyor bir bileniniz varmı?
siyah t-shirt üzerine bir warcraft teması hep hayalimdi... -
Frosttear bunu yazdı:
-----------------------------
Şu baskılı t-shirt olayı ne kadar mal oluyor bir bileniniz varmı?
siyah t-shirt üzerine bir warcraft teması hep hayalimdi...
-----------------------------senin dedigin sade bir t-shirt 15-20 ytl perakende.
-
Ya hacılar sallayın ne Mozillası.Yakında Tahribat.Com t-shirtleri çıkacakmış en kralından duyduğuma göre :)o
Oğlum bekleyin buna para vereceğinize Tahribat.Com t-shirtlerine verin paranızı hatta 1 tane alacağınıza 2-3 tane alın.biri kendinize,biri aşkınıza,birisi de en yakın dostunuza..
Valla süper gider :) Ben öyle yapacam inşşşaallah :)
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------Ya hacılar sallayın ne Mozillası.Yakında Tahribat.Com t-shirtleri çıkacakmış en kralından duyduğuma göre :)o
Oğlum bekleyin buna para vereceğinize Tahribat.Com t-shirtlerine verin paranızı hatta 1 tane alacağınıza 2-3 tane alın.biri kendinize,biri aşkınıza,birisi de en yakın dostunuza..
Valla süper gider :) Ben öyle yapacam inşşşaallah :)
-----------------------------aşkım bak sana hediye aldım :)
aa bakcammmmm
( açar ve bakar tahribat.com )
bu ne aşkım :|
tbt t shirt'ü en süper hediye işte sana :D
o ne ki
böle arkadaslık dostuk holy one rene admin pc ile ilgili şeyler falan hack :|
haklısın :| al sende kalsın :|
kıza verirsek bu olur heralde :D