Mozilla Thunderbird Yardım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu gün itibarı ile Mozilla Thunderbird e geçiş yaptım ilk izlenimim Outlook Express den daha ıyı olduğu yonunde. Ancak beceremedıgım bır olay var. Benım Outlook maıllerım belgelerımde depolanıyor belgelerım D:\ de  eski maillerimi Thunderbird e aktardım ancak Thunderbird un saklama dosyalarını belgelerıme gönderemiyorum nasıl yapılacagını bilen varsa bir zahmet bilgilendirsin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoNam3
    NoNam3's avatar
    Erkek

Hocam benzer sorunları bende yaşamıştım, kurulum ve kullanım için şu adresi buldum: http://aorkan.blogspot.com/2009/06/e-posta-bildirisi.html

E-posta kayıt olayına gelince; Araçlar > Seçenekler > Eklentiler > İndirme Dizini > "Tüm indirilen dosyaları burada sakla" yerinden,

belgelerim'i gösterebilirsin. Kolay gelsin...

#i#m#z#a#m# #i#s#m#i#m#d#i#r#
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Hocam ilgin için teşekkür ederim ama sıkıntım indirilen dosyalar değil. Nasıl outl da gelen maıllerı bır klasorde depolıyor ve bu deponun yerını degıstıre bılıyorsak (mısal belgelerıme) bundada gelen maıllerı belgelerıme depolatmak ıstıyorum onu nasıl yapıcaz?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoNam3
    NoNam3's avatar
    Erkek

Thunderbird'ün sol tarafında, Yerel Dizinler'in üstüne sağ tıklayıp yeni dizin oluşturabilirsin, oraya kopyala taşı vs yaparsın e-postalarını,

yada e-postaları gelen kutusundan tek tek sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek kaydedebilirsin...

Yada tam olarak şunu soruyorsun yanılmıyorsam;

Ana pencereden, Araçlar > Posta ve haber grupları ayarı > Yerel Dizinler > "Posta kayıt" yerini "Gözat" ile belgelerim olarak seç...

Umarım yardımcı olabilmişimdir...

#i#m#z#a#m# #i#s#m#i#m#d#i#r#
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Evet son dediğinde anlaştık ancak sanırım versiyon farkından olacak dediğin yerde değilde başka yerde buldum halletim teşekkürler

Toplam Hit: 705 Toplam Mesaj: 5