İspanya'nın Barselona şehrine başlayan Mobil Dünya Kurultayı (Mobile World Congress) tüm hızıyla devam ediyor.
Teknoloji dünyasının devlerini buluşturan etkinlikte, internet tarayıcısı Firefox'u geliştiren Mozilla yeni mobil projesini açıkladı. Firma, akıllı telefon için onlarca dolar harcayamayan gelişmekte olan pazarlarda satışa sunmak için 25 dolar değerinde bir cihaz geliştirdiklerini duyurdu.
Firefox, akıllı telefonu 2.6 inç ile 3.5 inç arası ekran boyutuna sahip olacağı ve Firefox OS işletim sistemine sahip olacağı belirtiliyor.
Mozilla, ucuz akıllı telefonu geliştirebilmek için Çinli çip üreticisi Spreadtrum ile ortaklaşa çalıştı. Telefon diğer akıllı telefonlar kadar iddialı özelliklere sahip olmasa da, mobil uygulamaları çalıştıracak ve internete girebilecek.
Kaynak:EnSonHaber
Türkiyeye gelmez.
Türkiyeye gelmez.
gelirsede 25 dalır olmazzz
2 senedir yapacaklardı, kısmet bugüneymiş. Artık burada 100 lira mı olur 150 lira mı olur bilinmez. Firefox OS dan ss ler paylaşaydınız iyiydi.
2 senedir yapacaklardı, kısmet bugüneymiş. Artık burada 100 lira mı olur 150 lira mı olur bilinmez. Firefox OS dan ss ler paylaşaydınız iyiydi.

Bizimkiler satıyorlar zaten,

Ayrıca resim eski sabah gelirken dinliyordum 125 ₺ yapmışlardı fiyatı,
Bizimkiler satıyorlar zaten,

Ayrıca resim eski sabah gelirken dinliyordum 125 ₺ yapmışlardı fiyatı,
Bu telefonu alıcak kadar zengin değilim.