folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mozillanın Yeni Sekmeleri Otomatikman Bir Sayfaya Yöneliyor

Mozillanın Yeni Sekmeleri Otomatikman Bir Sayfaya Yöneliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet arkadaşlar yeni boşbir sekme açtığım zaman otomatikman snap.do sayfasına yöneliyor niye böyle oldunu bilmediğim gibi böyle olmasınıda istemiyorum eklentilerle yan uygulamalarıda kontrol ettim sorun ordan deil

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

http://www.snapdoapp.com/faq/SnapDo/FAQ.aspx?lang=en

Sanırım bu da 22find tarzı bişey. Yapanı yakalayıp işkenceyle öldürmemiz lazım ki ibret olsun.

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı

http://www.snapdoapp.com/faq/SnapDo/FAQ.aspx?lang=en

Sanırım bu da 22find tarzı bişey. Yapanı yakalayıp işkenceyle öldürmemiz lazım ki ibret olsun.

hocam çok teşekkür ederim ama bende yüklü programlarda normalde olmıyan bişiyok o resoft smartbar dayok öle mal gibi kaldım :) neyse yav saolasın bakıcam bi çaresine

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tarayıcıyı baştan kurdum sorun düzeldi ama velakin bütün yerimlerim gitti kaydetmeyi unutmuşum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

bida gelirse aklında olsun. adres çubuguna about:config yaz enterla ordan arama yerine newtab yazarsan snap.do gibi adresler gorunur onları silsen düzelir idi.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

tarayıcıyı baştan kurdum sorun düzeldi ama velakin bütün yerimlerim gitti kaydetmeyi unutmuşum

çok acele etmeseydin şöyle bir çözüm sunardım

about:config

i'll be becareful, I promise!

search = snap.do

yazdığında oraya çart diye hepsi dökülürdü mesala normalde yeni tab url ayarlarını sağlayan parametre "browser.newtab.url" muhtemen burda snap.do sayfasının linki vardi :)

Gzx tarafından 11/Şub/13 09:29 tarihinde düzenlenmiştir

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

about:config

adres çubuğuna girerek ayarlama çekebilirsin hocu

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 655 Toplam Mesaj: 7