Mp3 & Mp4 Player Tavsiyesi
-
Arkadaşlar amerikadaki kardeşim Mp3 & Mp4 Player aldırcam. Küçük, şarjı yok giden, Steelseries FLUX In-Ear Pro kulaklığı ile iyi verim alabileceğim bi Mp3 & Mp4 Player tavsiyesi istiyorum. Sesin çok çıkmasıda önemli.
Kulaklığım : Steelseries FLUX In-Ear Pro
-
ipod mipod aldirsana hocam kulaklıkların uyumlu
-
1 hafta önce resimdeki ürünü kargo dahil 50 liraya aldım . Fiyatına göre idare eder.

Maldonado tarafından 10/Eyl/13 22:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Spyware__007 bunu yazdı
ipod mipod aldirsana hocam kulaklıkların uyumlu
Hocam Ipod asam 150 dolar vericem wifi yok mk
-
minton kullanmıstım hocam güzeldir sony-creative-philips alabilirsin indirimli bulabilirsen ipad =))
koray tarafından 10/Eyl/13 23:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Maldonado bunu yazdı
1 hafta önce resimdeki ürünü kargo dahil 50 liraya aldım . Fiyatına göre idare eder.

Hocam herseyi anladimda höperlör nedir :)
-
HoLyCat bunu yazdıMaldonado bunu yazdı
Hocam herseyi anladimda höperlör nedir :)
aynen hocam düzelt onu "APÖRLÖR" olucak doğrusu
edit : hacım cowon alsana ? d3 çok güzel görünüyo
yolbulucu tarafından 10/Eyl/13 23:38 tarihinde düzenlenmiştir -
bugun de apartmana güvenlik sistemleri kamera falan takmak için elemanlar geldi brosürlerinde wep tasarım yazıyordu aşmışlar :D
bence goldplay falan elinde patlamasın bi daha ucuz bir şey almamaya karar verdim elimde patlıyor sonra
-
Eğer minnak, sağa sola takabileceğin bir şey arıyorsan Sandisk Sansa Clip+ veya Clip Zip.
Eğer mp4 özellikli, büyük ekranlı istiyorsan Sandisk Sansa Fuze. (Fuze+ tavsiye etmem).
Hepsine Rockbox kurabiliyorsun. Bu fiyata daha iyi ses kalitesi bulabilirsen bana da söyle alayım hemen.