Mp3 Çalar Arıyorum
-
arkadaşlar dandik ucuz 256 521 veya 1 gb bi mp3 çalar arıyom küçük usb girişli bişi çok pahali olmasın dandik olabilir
öğrencilik işte :) neler önerirsiniz ismini cismini internet adresini verebilirmisiniz
-
uzuuun vadede kullanıcam diyosan biraz paraya kıl kaliteli bi'şey al hocam..
mediamarkt'ta felan ucuz ürünelrde oluyo onlarıda alabilirsin.. 19 milyona 1gb 29 milyona 2 gb felan ürünelr oluyo bazen orda orayı takip edebilirsin yani senin yaşadığın yerde mediamarkt var mı bilmemde marka almıcaksan ucuza bulursun... 29 kağıda 2gb lık almıştım ben bi 5ay önce felan sorunsuz gidiyodu geçen tuşu kırıldı ama hala kullanıyorum ucuz etin yahnisni sıyırana kadar da kullanıcam :=) -
19 1 gb olayı güzelmiş uzun vadeli bişi istemiyom
-
arkadaşıma hediye almıştım gogo pulse 1 gb usb den direk şarj - yükleme 30 -35 e malolur kargoyla birlikte kullanıyor memnun galiba
bendede qx modeli var memnunum yani sesi falan yeterli. bi bak istersen
-
bana ölesine bişey olsun diosan gidicen bulunduun yerde böle şeyler satan elektronikçilere çin malı istemediğin kadar şey var bedava bile verirler :D
-
azrail_rapi bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar dandik ucuz 256 521 veya 1 gb bi mp3 çalar arıyom küçük usb girişli bişi çok pahali olmasın dandik olabilir
öğrencilik işte :) neler önerirsiniz ismini cismini internet adresini verebilirmisiniz
-----------------------------eğer düşünürsen
http://www.koysepete.com/en+ucuz+sony+b105+2+gb+mp3+calar+69329.aspx
şu canavarı sana satarım. hiç kullanmadım. hediye verildi sadece cihaz 60 ytl.kulaklıklarını ben kendim samsung'da kullanıyorum ;) ilgilenirsen pm atıver;) 2gb'tır.
-
arkadaşlar ben dandik bişi arıyorum :) 1 ay bilmedin 2 ay bile kullanmıcam :S canavar :P Filan lazım değil
-
eğer düşünürsen
http://www.koysepete.com/en+ucuz+sony+b105+2+gb+mp3+calar+69329.aspx
şu canavarı sana satarım. hiç kullanmadım. hediye verildi sadece cihaz 60 ytl.kulaklıklarını ben kendim samsung'da kullanıyorum ;) ilgilenirsen pm atıver;) 2gb'tır.
-------------------
taksitle veriyormusun haftalık 5 Euro , eger sende dusunursen sole aliyim -
sen bilirsiniz:P duruyor öyle çekmecede usb bellek olmasa onun yerine kullanıcamda oda var :D neyse=)
-
minton mp3 player 1 gb 35 ytl. adeselerde var.