Mp3 Cdsi Yapmayla Alakalı Bir Durum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu hafta bir araba aldım araçta cd çalar var ama mp3 çalmıyor track çalıyor.

şimdi bende 320 kbps mp3ler var. Bunları track cd si olarak yapsam kalitede bir düşüş olur mu ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

toplamda maksimum 70 80 dk lık müzik kaydedebilirsin track yaparsan.

bi müzik 4 dk desek 80/4=20 tane müzik anca sığar track cdye.

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

track'i mp3 e çevirsen kalite düşer, 320 kpbs mp3 bile track kalitesini yakalayamaz.

mp3'ü track'e  çevirirmekle track kalitesini elde edemezsin, ama 320 kpbs kalitede kalır mı bilmiyorum, büyük ihtimal kalır.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

arkadaşlar bu hafta bir araba aldım araçta cd çalar var ama mp3 çalmıyor track çalıyor.

şimdi bende 320 kbps mp3ler var. Bunları track cd si olarak yapsam kalitede bir düşüş olur mu ?

Tam tersi soru sormuşsun. Normal cd den mp3 e çevirirken kalitede düşüş olur bayağı. Mp3 ten normal ses cd si yazarsan 320kbps ise o değerde yazdırır.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

güzel konu olmuş . bende benzer bir durum var sorayım bende. track cd çekiyorum arabaya takıyorum önce güzel başlıyor sonra müzik kesik kesik çalmaya başlıyor. orjinal cd alırsam problem olmuyor. nasıl çözülür bu olay ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Bu arada haberiniz olsun bizim araba da yaptığım mp3 cdlerini çalmıyordu ufak bi araştırmadan sonra mp3leri cdye klasör içinde atmamın bu olayı düzelteceğini öğrendim. Yani cdye muzik diye bi klasör oluşturup içine atarsanız çalabilir haberiniz olsun trackla uğraşmayın.

Şafak 1152!
Toplam Hit: 575 Toplam Mesaj: 6