Mp3 Cdsi Yapmayla Alakalı Bir Durum
-
arkadaşlar bu hafta bir araba aldım araçta cd çalar var ama mp3 çalmıyor track çalıyor.
şimdi bende 320 kbps mp3ler var. Bunları track cd si olarak yapsam kalitede bir düşüş olur mu ?
-
toplamda maksimum 70 80 dk lık müzik kaydedebilirsin track yaparsan.
bi müzik 4 dk desek 80/4=20 tane müzik anca sığar track cdye.
-
track'i mp3 e çevirsen kalite düşer, 320 kpbs mp3 bile track kalitesini yakalayamaz.
mp3'ü track'e çevirirmekle track kalitesini elde edemezsin, ama 320 kpbs kalitede kalır mı bilmiyorum, büyük ihtimal kalır.
-
salihgs bunu yazdı
arkadaşlar bu hafta bir araba aldım araçta cd çalar var ama mp3 çalmıyor track çalıyor.
şimdi bende 320 kbps mp3ler var. Bunları track cd si olarak yapsam kalitede bir düşüş olur mu ?
Tam tersi soru sormuşsun. Normal cd den mp3 e çevirirken kalitede düşüş olur bayağı. Mp3 ten normal ses cd si yazarsan 320kbps ise o değerde yazdırır.
-
güzel konu olmuş . bende benzer bir durum var sorayım bende. track cd çekiyorum arabaya takıyorum önce güzel başlıyor sonra müzik kesik kesik çalmaya başlıyor. orjinal cd alırsam problem olmuyor. nasıl çözülür bu olay ?
-
Bu arada haberiniz olsun bizim araba da yaptığım mp3 cdlerini çalmıyordu ufak bi araştırmadan sonra mp3leri cdye klasör içinde atmamın bu olayı düzelteceğini öğrendim. Yani cdye muzik diye bi klasör oluşturup içine atarsanız çalabilir haberiniz olsun trackla uğraşmayın.